Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sodródni a Létezéssel

Válj intenzívvé, és ne várd meg hogy a sors ráncigáljon mindig az utadra, tedd meg az első lépéseket mindig, aztán a következő lépéseket is, miközben persze a lelkedre hallgatsz folyamatosan, mert az adja meg az irányt.
Teljes intenzitással menj bele a Szerelembe, mint aki Él, mert ekkor fogod megtapasztalni és megtudni, hogy mi van kettőtök közt, és mire lehet építeni, és mi az amit csak az egótók akart.
Mindig a Végtelent kutasd, amit még nem ismersz, hiszen csak ez hozhat fejlődést és boldogságot számodra, és nem csak ritka alkalmanként, hanem mindig amikor hajlandó vagy magadat megrázni, és kitárni a szárnyaidat, és belevágni valami Újba, amit ugyan még nem ismersz, de tudod hogy egy új világ nyílik meg számodra ezáltal, ahol újabb és újabb csodák várnak rád, hiszen azok Soha nem fogynak el, csak Ha nem hiszel bennük.
Az Életre vágyni kell, minden cseppjére szomjazni kell, mert csak ebben az izzó szomjúságban lesz motivációd arra, hogy elindulj megkeresni az élet Vizét, amikor semmit sem veszel készpénznek, mert tudod hogy minden Pillanatnak felbecsülhetetlen értéke van, és minden tapasztalás által tanulsz valamit Önmagadról, felfedezel valamit Isteni Önvalódról, és ezek adják életed irányát, és inspirálni fognak mindig, hogy soha ne körözz egy helyben.
A Szerelmet is életed Magjává kell tenned, amikor tisztán belülről hajt a tűz, hogy átélhesd az Együttlét minden dimenzióját. Elfogadod aki jön, elengeded aki menni akar, és vibrálsz tovább éberen és kalandra éhesen, hogy ezek a tapasztalás morzsák Teljessé tegyék mindennapjaidat, és betöltsenek a Létezés ajándékaival és energiáival.
Ha éppen egymásra találtok, ugyanúgy nem számolod a perceket, és nem szabsz korlátokat az Élet határtalanságának sem, hanem Elfogadod azt, ami Éppen történik, és aztán El is engeded egyből, mert nem akarod magadat a múlt kalitkájába zárni, egyszerűen csak sodródtok az Univerzum sugallatait követve.

Gabryel

nevtelen.png