Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


   Óvd a Gyermekek Lelkét, mert hatalmas Kincs rejlik bennük

Minden gyermeki szívben ott lakozik a szeretet, a bölcsesség és az igazság.
Egyik legszebb dolog az életben megannyi gyermek tiszta lelkét felfedezni és elmélyülni Szívük szeretetében, és meglelni azokat a kincseket bennük, amiket Isten a gyermekeken keresztül küldött közénk.
Hiszen minden gyermek csodálatos lélekkel és küldetéssel jön a földre, és Isten bízik abban, hogy az emberek észreveszik azt a mérhetetlen szeretetet, amit ezek a kis angyali szívű gyermekek képviselnek. Felelősséggel tartozunk minden egyes kis gyermekért a földön, hiszen szeretni jöttek ők közénk, s hogy megtanítsák ezt az embereknek. Szívükből sugárzó és szemükből áradó bölcsességgel figyelnek minket, és segítenek, hogy az emberek szíve is kinyíljon a szeretetükre. Sokszor szomorúak és csalódottak, mert úgy érzik nehezen értik meg őket a felnőttek, hiszen ők a szeretet nyelvén kommunikálnak, és ilyenkor bezárulhat kicsi szívük, és mindaz a sok kincs amit adhatnának, nem jut el az emberek szívéhez.
Isten ajándékaként kell tekinteni rájuk, nem szabad elnyomni bennük a különleges lelküket és tehetségüket, segíteni kell őket, hogy minél jobban megtudják élni azt, ami a szívükben van. Végtelen szeretettel és türelemmel kell megszólítani ezeket az angyali lelkeket, mert csak így fogják érezni azt, hogy biztonságban megélhetik és a felszínre hozhatják a Szívükben rejlő hatalmas szeretetet, és beteljesíthetik különleges küldetésüket itt a Földön, hiszen Isten áldása van az Ő Szívükben.

Henriel

blog.png