Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ősbizalomban a Lelkeddel

Nem tudod miért kell követned a Lelkedet, és nem igazán érted a motivációit és mozgató rugóit sem, mert nem illenek bele semmilyen elme alkotta rendszerbe vagy szabálykönyvbe. Csak tudod hogy Jó lesz neked, és ennyi bőven elég hogy elindulj ezen az Úton, és Eggyé válj a sorsoddal, amely már régóta elő van készítve neked a Mindenség által, és csak a Te Jeledre vár, hogy Elfogadd azt Aki Vagy, és megéld a Saját küldetésedet Itt a Földön, örömben és szüntelen áldásban.
Átalakulsz közben, újjászületsz az Önelfogadáson keresztül.
Már nem azért keresel társat magadnak hogy villoghass vele, és hogy az egódnak játszótársat találj, akin kitöltheted a szellemi betegségeidet, hanem a Tiszta Szerelemért kelsz fel minden nap, hogy egymás fényében és szeretetében megfürödhessetek, elvárások és hitrendszerek nélkül.
Ha fázik nem azért öleled meg hogy tested melegét érezze, hanem hogy Szíved forrón izzó lángjánál melegedhessen a Lelke, mert Szerelmesednek erre van igazán szüksége, hogy Érezze a Nap melegét a szívében, és érezze a Belülről jövő ölelésedet minden sejtjében.
Nem azért hívod fel hogy az aznapi élményeit elmesélje, vagy valami izgalmas sztorit halhassál tőle, hanem mert a Csendjére vagy kíváncsi, amit a Lelkével Üzenni kíván, és a füleitekkel csak egymás lélegzetét halljátok, amelyben ott van minden titok és Válasz, hogy a Szívetek hogyan Érzi magát.
És nem azért adsz neki korlátlan Szabadságot mert erre kér téged, vagy mert akkor jobban fog majd szeretni, hanem mert tudod hogy a szabadság az Alapkő, amelyre a szerelem Épül, hiszen enélkül hiába álmodoztok a szerelmetek fellegváráról, szárnyak nélkül csak a Földszintig juthattok el.
Ezek a Szerelem Útjai, és a Te sorsod is, ha elindulsz rajtuk megalkuvás nélkül, és nem a miértekkel és hogyanokkal foglalkozol. Mert az Út már készen áll, csak rá kell Lépned, méghozzá arról a helyről, ahol Éppen most állsz, akár cipő nélkül az ártatlanság mezítelenségével, vagy az elveszettnek hitt Szíved Tiszta Szándékával, mindig fölfelé nézve lelki szemeiddel, Ősbizalomban a Forrás Örök Szeretetével és Oltalmával.

Gabryel

nevtelen.png