Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ne tégy fölösleges köröket, csak a Cél felé vedd az irányt

A Tudatos élet, tudatosan megválasztott lépések sorozata, amelyek a Lelkedből indulnak útnak, és a tettek váltják valóra. Se nem többet, se nem kevesebbet lépsz, mint amennyi a célhoz kell, mert a több, görcsösséget és erőlködést hoz, a kevés pedig azt hozza el, hogy bezárul a kapu, amelyen keresztül beléphettél volna a Szabadságodba és a Boldogságodba.
Pontosan tudod hogy ki vagy, mert egyszerűen Érzed legbelül, és penge éles intuíciód által semmi nem tud megtéveszteni, ami nem te vagy, és ami nem a saját Forrásodból indult útnak. Ilyenkor csak figyelsz, és hagyod hogy a köd eloszoljon magától, és nem keveredsz bele semmilyen energiába, ami nem a lelkednek és szívednek való, viszont ehhez nem elég csak az elméd szemtanújának lenni, hanem ki kell állni minden olcsó és hamis kísértést, ami hívogat magához, vagy ami be akarnak kebelezni. Az Éber Figyelmed aztán Fényt hoz magával, amelyben ezek a kísértések porrá égnek, anélkül hogy harcoltál volna bárkivel is, hiszen átlátod hogy nincsenek ellenségek a valóságban, csak amivel magunkat bántjuk.
Néha mozdulni is kell, és ezt is pontosan előre megérzed hogy mikor, hiszen nincsenek meglepetések az Univerzumban, egyszerűen csak átlátod az idővonalat a Lelkeden keresztül, és már is tudod, hogy hová kell lépned finoman, mindenféle pocsolyát és szakadékot kikerülve. És amikor úgy érzed, hogy valóban eljött az idő a cselekvésre, és a Kapu kinyílt egy résnyire a Szabadságra és a vágyott lehetőségeidre, te Azonnal mozgásba lendülsz, és megalkuvást nem tűrő módon lecsapsz a lehetőségeidre, mielőtt még minden lehetőség bezárulna előtted. Tehát nem döngeted és rohansz neki vágyaid kapujának, hanem pontosan tudod Belül, hogy a Lehetőség mindig eljön, mindenkinek, és ha Hited továbbra sem csordul, akkor ki fognak nyílni a kapuk, mind az összes, és te Mindegyiken be is mész, mert ez a Sorsod.
Tehát ha nem akarsz fölösleges köröket az életedben, akkor Érezd meg az irányt Belül, és tudd kételyek nélkül, hogy ez az egyetlen Helyes irány és Út, amelyen haladnod kell, és hogy a Boldogság nem csak mese, hanem az Egyetlen Valóság.
Lazulj el és Éberen figyelj a Mindenségre és a Teremtő sugallataira, és Száguldj ha eljött az idő.

Gabryel

nevtelen.png