Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mindenki Egyedül van

Az Egységben visszatalált Párosság nem jelent mást, mint Szíveink őszinte találkozása a Szerelem katarzisában, de ezt az ego nem szereti, mert akkor ő megszűnik létezni, és hát nem adja fel könnyen a nagy nehezen megszerzett hatalmát, hogy átadhassa helyét egy sokkal nagyobb misztériumnak, a Szerelem végtelen tágasságának.
Legtöbb esetben félelemből keresünk párt, mert félünk a magánytól és az egyedülléttől, és azt hisszük a másikkal majd nem leszünk egyedül, pedig a Szerelemben eszmélünk rá igazán arra, hogy Mindenki Egyedül van, hiszen lelkünk mélységei tárulnak fel ebben a szívtérben, minden eltemetett érzés és vágy, és ezekkel bizony mindenkinek egyedül kell szembenéznie. Az ego fél ettől, mert nem tud mibe és kibe kapaszkodni.
Ha az egót hagyjuk érvényre jutni, akkor elkezdődik egy lefelé tartó spirál, amelyben pótcselekvések sorát követjük el, csak hogy a valóság elől elmeneküljünk. Képmutató és felszínes kapcsolatokat keresünk egyedüllétünktől való menekülésünkben, és ehhez ráadásul minden hamisságot és álruhát is bevetünk, mert félünk őszintén kitárni Önvalónkat a másiknak.
Viszont ármánykodással csak ideig-óráig lehet érvényesülni, mert végül minden lepel lehull a hamisról és a hazugról, hiszen a Szerelem rezgésében minden elég, ami nem Fényből való. Ha nem akarsz konfliktust önmagaddal és a másikkal hosszú távon, akkor légy az Aki Vagy, és ne kertelj az Igazsággal, ha az ott van a Szívedben, hanem mondd ki megalkuvás nélkül.
Bár az ember mindig egyedül van szituációtól függetlenül, viszont a Szerelem légköre adhat egy olyan inspirációt és energiát, amelyben hezitálás nélkül szembe tudsz nézni a félelmeiddel, és vállalsz bármilyen kihívást is, amely kiteljesíthet benneteket, akár egyénileg, akár párosban. Egyedül is jó szembenézni Önmagaddal, de ha már ott a lehetőség ezt párosban tenni, akkor ne szalaszd el ezt a lehetőséget, mert sokszor a Szerelem hozza ki belőlünk a legtöbbet és a legjobbat, amit egyedül lusták és bátortalanok lennénk megtenni. Ráadásul ennek örömét meg is tudod osztani a másikkal, amikor sikerül valamit megoldanod életed kihívásai közül, és ez olyan kiapadhatatlan örömforrás lehet számotokra, amely az Égig emel titeket.

Gabryel

nevtelen.png