Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mindannyian a Szeretet Forrásából születettünk

A Szeretet egy Belső állapot, és semmi köze ahhoz, hogy neked milyen a természeted, amellyel a Teremtő megáldott. Mert lehetsz te magányos farkas, vagy extrovertált társasági ember, attól még Szeretetet sugározhatsz minden létező felé, és ez a szeretet fog aztán visszaáramolni hozzád feltétel nélkül.
Nem leszel jobb társa a szerelmesednek csak a külsőd által, mert az csak a maszk, de ha emögött nincs Szív és valódi érzés, akkor nincs meg a Tiszta szándék, nincs meg az Őszinte Szerelmed izzása, amely együtt tarthatna titeket. Ha már voltál valaha Szeretve, akkor tudod milyen érzés az, és már tudod mit kell keresned egy másik emberben, illetve így azt is tudod, hogy Ő mire vágyik. Talán ugyanarra a Szeretetre vágytok, amelyre mindenki áhítozik, arra a feltételek nélküli elfogadásra és egyesülésre, amelyhez az egótókat félre kell raknotok egy időre, és kicsit az időtlen Szeretet állapotában létezni.
Vannak emberek, akik úgy gondolják, hogy őket még senki se szerette, és ez nem is fog változni. Ez lehet egy gyermekkori trauma vagy lelki sérülés következménye, illetve számtalan oka lehet még ennek. Nekik csak azt az Egy dolgot kellene átérezni és tudatosítani magukban, hogy a Teremtő Egyszer már biztosan Szerette őket, azáltal hogy az Életbe hívta őket, és elkezdhették életeik láncolatát. És ha tovább fűzzük ezt a gondolatot, akkor azt is tudatosítaniuk kell, hogy ez a Szeretet kötelék, amely összefűzi Őket a Forrással, az soha nem szakad el. Mert ha bizonyosság érzésed van efelől, akár legyen ez az Egyetlen biztosnak tűnő pont a Szívedben, akkor ez több mint elég hogy felállj minden helyzetből, mert valami olyasmihez kapcsolódsz ilyenkor a Hited által, amelyet senki nem tud lerombolni. Ez a Szeretet Mindenütt jelenlévő Ereje.
Így tudod a párodat is összekötni Önmaga felsőbb Létezésével, és az Isteni Szeretet örökkévalóságával, hogy megnyitod a szívét Önmaga felé, azáltal hogy olyan Tisztán és Feltételek nélkül Szereted, gyerekes drámák nélkül, hogy ebben az állapotban megérzi a Teremtő jelenlétét minden sejtjében, és így tud minden félelme és fájdalma szertefoszlani ebben a mennyei ölelésben. Erre te is képes vagy Emberi Szíveden keresztül, amely generátora lehet Szerelmeteknek, ha Őszintén Izzik, és őszinte vágy hajtja.
Mindig emlékezzetek arra az Első Érintésre, amely Útnak indított titeket ebben az Univerzumban, mert ez a Bizonyosság arról, hogy Létezik Szeretet, hiszen ez a Szeretet adott életet neked legelőször, így elszakadni sem tudsz tőle.

Gabryel

nevtelen.png