Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Menj tovább

Gondolatok jönnek-mennek, de neked csak egyet kell láss, hogy Te változatlan maradsz, az az Isteni Mag, amely elindult útjára tapasztalni a Földön, és ha nem ragadsz bele az illúzió körökbe, akkor egyszerűen csak Önmagad vagy, akkor csak létezel a Létezés öröméért.
Mindegy mit élsz meg, a lényeg hogy élvezd minden pillanatát ennek a földi mámornak, amely akkor vár rád, ha mindent befogadsz amit az élet kínál, és nem szeparálod el magad a végtelen lehetőségektől, és ehhez csak ki kell nyitnod a szívedet őszintén, és újjászületni minden Pillanatban.
Közben tudatosítsd hogy ez egy Játék, amiben vállalod a szerepeidet és a baklövéseidet is, így nem tud magával rántani az a mókuskerék, amelyben megszoktad, hogy te csak szenvedve érhetsz el bármit is.
Jöhetnek kívülről hangok, vagy úgy is mondhatnánk hogy más egókból, amelyek még egy lapáttal rátesznek az elméd zavarodottságára, hogy aztán azt is megkérdőjelezd magadnak, amit eddig a saját bőrödön megtapasztaltál. De ezek is csak újabb körök, amelyekben nem muszáj részt venned, hiszen senki sem kötelezhet arra, hogy tápláld mások egóját, és elfogadd a hazugságot igazságnak.
Ha viszont elfogadod magadat teljes mértékben, ide értve minden idióta lépésedet és gondolatodat, illetve minden olyan tettedet is, amelyet még Teréz anya is megirigyelne, akkor ez azt jelenti, hogy Elfogadásban élsz, és együtt Áramolsz az univerzum végtelen lehetőségeivel, amelyeket ráadásul természetesnek veszel, hiszen Azok.
Az élet Színes, pontosan annyira, amennyi színt beletöltesz a napjaidba, csak hagyd hogy az Univerzum megmutassa számodra az Élet határtalanságát, és Isteni természetét.
Csak éld meg, tapasztald meg, és menj tovább, hogy aztán újra élhess és tapasztalhass, mert ezért vagyunk Itt.

Gabryel

nevtelen.png