Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lelked üdvös Útja

Lelked útján járni üdvös dolog, mert minden helyzetből ki tudod hozni a legtöbbet és mindent, ami a Beteljesülésedhez kell. Lelked még emlékszik Fény eredetére, ő még tudja milyen a Teremtő sugallatai által élni, és szentségben megélni az Életet. Van pár dolog amire érdemes odafigyelned, miközben Lelked útján emelkedsz fölfelé, ezek közül hármat emelnék ki.
Az egyik az Érzékenység, tehát meg kell hallanod lelked hangját érzékenyen, amely néha teljesen néma, vagy csak nagyon halk, de ha mélyen figyelsz és hallgatsz az üzeneteire, és az egódat képes vagy félretenni akár csak Pillanatokra is, akkor már meg tud szólalni a Lélek Benned, és meg fogod tudni hallani az Isteni Hangot. A mai világban rengeteg hang kering a fejünkben, ideértve a média tudatmanipulációját, és más emberek egójából jövő mintákat és hitrendszereket, amelyek az idők során egyfajta kollektív masszává alakultak, és ezekre hisszük azt néha tévesen, hogy a lelkünk hangjai. Pedig Lelked mindezeken kívül van, és nem is hatnak rá ezek a hatások, csak ha hagyod, hogy hatással legyenek rád, de főleg az egód az, aki belevisz ezekbe a kollektív szenvedés mintákba, hiszen valahol az egód eleve a kollektívához tartozik, vagyis a társadalom hozta létre a személyiségedet, és így az egódat is, pedig az Önvalód mindezeken túl kezdődik.
A második dolog ami fontos, hogy amikor meghallod ezt a Lelkedből jövő Isteni sugallatot, akkor tedd valósággá ezt az Üzenetet, vagyis kézzel fogható fizikai tapasztalássá. Ha jól csinálod, akkor nincs időeltérés a sugallat meghallása és felfogása, illetve az üzenet tettekben is megnyilvánuló pillanata között. Tehát nem elég csak hallgatózni, hogy Szíved éppen milyen irányba vezetne, hanem tettekre is kell váltani az Isteni szikrát, megalkuvás és hezitálás nélkül, ha egy kicsit fáj akkor is, ha nagyon fáj akkor is, mert csak így sikerülhet bármi az életben, különben meg visszakerülsz az egód mókuskerekébe minduntalan.
A harmadik fontos dolog pedig azok a Hangok, amelyek lehúzni akarnak és negativitásba vinni, akár az egód hangjai ezek, akár a külvilág csörömpölése és zsivaja. Mert ha egyszer érzékennyé váltál a Lélekre, bizony a sötétségre is az leszel, és meg kell tanulnod ugyanilyen érzékenységgel leválasztanod magadat a kollektív őrületről és szenvedés mintákról, azáltal hogy nem hozol többé szenvedést teremtő döntéseket, és egy határozott szellemi Paranccsal kitessékeled az életedből a sötétséget, egy Belső Lelki döntéssel, amelyet aztán megalkuvás nélkül tettekre is váltasz.
Ha ezekre odafigyelsz és cselekszel, akkor minden könnyűvé válik, még a nehéz döntések is, és valahogy minden sikerülni fog, aminek sikerülnie kell a Boldogságodhoz, a többi dolgot pedig békével a Szívedben el tudod engedni, mert belátod, hogy azokat csak az egód akarta.

Gabryel

nevtelen.png