Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lelked Oltáránál

Már készen áll az oltár hogy megtaláljátok egymást, csak kövessétek a Szív útját és a lélek sugallatait.
Nem fog mindenki megállni lelked oltáránál, hogy összekösse veled az életét, mert a Szerelem nem egy statikus állapot, egy kőbe vésett érzelem, hanem utazás Lelked magjához, egy Örök felfedező út Istenhez.
Lesz aki rálép erre az előkészített oltárra, de már megy is tovább, gazdagítva ezzel a tapasztalásaid körét, amely érettebbé fog tenni és belátóbbá, hogy kire van Igazán szükséged. Eközben az oltár szépül és épül tovább minden egyes mélyen megélt kapcsolódással, előkészítve ezzel nem csak az oltár ragyogását, hanem mindent ami körbe vesz, a különféle kapcsolódásaidat, a környezeted rezgését, mert ezek lesznek az alap feltételek, hogy a bevonzott szerelmesed ne csak röpke órákra lépjen rá a Szíved oltárára, amely után már megy is tovább, mert nem talált otthonra.
Hogy ne így legyen csak egyet kell tenned, hogy Otthon érzed magad a Lelkedben és testedben, és akkor Ő is otthonra fog lelni melletted.
Élj úgy ahogy vele is szeretnél élni, és szívedet senki kedvéért se nyomd el, mert aki követi ezt a katartikus utat, azok eddig mindig rátaláltak a szerelemre, és Önmagukra is. Ha azt hiszed ennél több kell, akkor csak az egód játszik veled, és előkészít számodra elvárás listákat és szépen hangzó ambíciókat, amelyeket követve gazdag és híres lehetsz, és akkor talán a szerelemhez is közelebb jutsz. De mivel az egódat használod ilyenkor, maximum csak egy elegánsan kinéző milliomos lehetsz, de szerelmes biztosan nem, mert a siker és a pénz nem az érzelmekhez és a boldog szerelemhez visznek közelebb, hanem hogy élvezd a világ örömeit, ami valóban bizonyos szinten fontos és nem elhanyagolható.
De a Szerelemhez van egy sokkal közvetlenebb út is, amelyhez még pénz se kell, és még egoistává sem kell válnod, sőt semmilyenné sem kell válnod. Ez az út az Önmagaddá válás misztériuma, amikor csak adod azt aki valójában vagy, és ha érzed a szerelem hívását a szívedben, akkor csak cselekszel megalkuvás nélkül, egyszerűen csak követed a szíved szikráit és impulzusait, és hagyod hogy ezek tetteké váljanak, hogy aztán megkaphasd a lelked valóságát a külvilágban is.
Az oltár készen áll, csak lépjetek fel rá ha készen álltok, és mondjátok ki az Igent az Életre, a Szerelemre, a Szabadságra, és amire még szeretnétek, és ne féljetek könnyedén és határozottan hátat fordítani az egónak és a parancsainak. Minden Pillanattal eljön a Döntés lehetősége, és ha ezek szívbéli és Isteni döntések, akkor fel fog épülni az oltár, nem csak belül, hanem kívül is.

Gabryel

nevtelen.png