Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Keresd a Valódit mindenben, és ne hezitálj mellette Dönteni

Nem kell minden pocsolyába belelépned, hogy megtanuld mi a helyes lépés, amivel mindig Tiszta maradhatsz, és megmaradhatsz az Isteni Utadban és Sorsodban, amely csak Fényt Teremt.
Ismerd fel merre visz az utad, és csak arra a járdára lépj fel, és azon a lépcsőkön keresd a Fény lehetőségét, amelyekben Jól érzed magad, és amelyek rád lettek szabva a Teremtő által. Bár még járatlanok, és felfedezésre várnak ezek az ösvények, el kell indulnod rajtuk késlekedés nélkül, hogy megélhesd Önmagad Teljességét, és értelmet nyerjen az ittléted.
Vannak akik szeretik a cirkuszt, és nem feltétlenül a helyes és fejlődést szolgáló utat választják, hanem hogy ebből mit vesz észre a külvilág, és mennyi visszaigazolást tudnak gyűjteni a környezetüktől, hogy róla beszéljen mindenki, és az hogy pozitív, vagy negatív értelemben, az már teljesen mindegy számukra, csak róluk szóljanak a hírek. Ilyen, és még számtalan módon el lehet fecsérelni minden lépésünket olyan utakra, amelyek csak ideig-óráig maradnak életben, és az Igazság vagy a Fény legkisebb szikrájára is azonnal borul minden, mert hiszen illúziót tápláltunk a döntéseinkkel, és a látszat világot töltöttük fel még több hamis értékkel, a Belső Szentélyünket pedig a szoba sarkába száműztük, hogy az úgy sem olyan fontos, és inkább a Pillanatnyi és mulandó káprázat sikereknek élünk.
A Szerelemi életünk is ilyen vágányra kerülhet hamar, ha nem érezzük át lépéseink súlyát és felelősségét, amelyekben minden Pillanatban döntést vár tőlünk a Létezés, hogy a Fény vagy a Sötétség, a Hazugság vagy az Igazság, netán az Érzés vagy az Ego őrülete mellett Döntünk, és ezek fogják alakítani a holnapot és a jövőnket.
Párod ott él a Szívedben, tehát nem kell a kirakatba raknod, és rejtegetni sincs mit és kit, hiszen a Valóság igazából mindenki számára nyilvánvaló, aki tényleg kíváncsi rá, és meg akarja tudni mi az Isteni sorsa, és hogyan tudná azt megélni. A Szerelem lebont minden falat benned és körülötted is, mert Igazzá és valódivá tesz, és így már azonnal felismered az egoista ember közeledését, mielőtt még megszólalna érdemben, hiszen ami nem Tiszta és Fényből való, az a Te Fényed tükrében azonnal megmutatkozik és lelepleződik.
A te utad a Tiéd, lépj amerre a Lelked vezet, és ne félj, ha ezért ki kell mozdulnod néha a komfort zónádból, hiszen annál rosszabb amúgy sem történhet veled, mint hogy hamis céloknak adod az Életed, és egoista emberek kezébe kerül a Szíved Szerelme. Tehát csak nyerhetsz ha elindulsz Önmagad felé, és a Teremtő is győztesnek fog látni, függetlenül attól, hogy a külvilág hogyan reagál erre.

Gabryel

nevtelen.png