Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Isteni eredetünk felismerése és megélése

Tárd ki szárnyaid minden Pillanatban, mert enélkül csak földön kúszóvá válhatsz, akit bármilyen probléma a földbe döngöl, és fogollyá válik az elméje börtönében.
Szárnyaid a Lelked anyagából szövődjenek, tetteid a felsőbb Isteni énedtől eredezzenek. Nem értem tedd, ne is másért, hanem Önmagadért, mert ez csak neked fontos, hogy szíved jogán élj, és a végtelenbe kiáltsd lelked örömét és katarzisát.
Szeresd a kihívásaidat, mert ezek lehetőségek Isteniséged felvállalására. És igen, így kell cselekedned, fel kell vállalnod az Isteni mivoltodat, hiszen több vagy a ruhádnál, és több vagy a szavaidnál, amelyek elszállnak mint felhő a viharos szélben. De van ami nem száll el soha, és ami Örökkön jelzi a helyes utat, és ez a Forrásod a Teremtőben, amely az utolsó Igazi menedéked lehet bármilyen helyzetben, mert itt megtalálsz minden szót, ami az Igazság leírásához kell, és megtalálsz minden instrukciót a tetteidhez, amelyek Isteni életet és boldogságot teremtenek.
Ezt az utat csak te találhatod meg, a Szíved útján elindulva megalkuvás nélkül. Nem kell bolyonganod ehhez a világban minden utat bejárva, és nem kell minden gyümölcsbe beleharapnod az ízek felismeréséhez, hiszen ha rátalálsz saját szíved gyümölcsére és zamatára, akkor már ismerni fogod a többit is, hiszen aki Önmagát ismeri, az már ismer mindenkit, mert Egyek vagyunk a Teremtőben, és ha megtalálod az Eredeti helyed ebben a Mozaik kirakóban, akkor hirtelen kapcsolódsz mindenkihez és mindenhez, kattan az a bizonyos lakat, és kinyílik minden ajtó a Mindenség titkaihoz. Így függővé sem válhatsz semmitől, mert ami Valóban belőled csírázik ki, és belőled indul útjára, csak az elégíthet ki maximálisan, addig viszont csak úgy érezheted, hogy mindig kergetned kell valakit vagy valamit a boldogságodhoz, pedig csak meg kéne állnod egyszer Önmagadban, és már meg is találtad amit évezredeken keresztül kerestél. Ne kérdezgess senkit a saját életed Igazságáról, mert mindenki másnak más Út való, és más igazságok vezetik el a Teremtőhöz.
A Szerelemhez Önmagadon keresztül vezet el az Út, mert hiába vagy szerelmes a Pillanat kábulatában, ha utána a Valóság mindent elvesz tőled, beleértve a szerelmet és a saját magadba vetett Hitet is. Ehhez kellenek az erős Alapok, a saját Isteniséged felfedezése és megerősítése, amely után már jöhet a Szerelem, de akár az özönvíz is, mert megéled és túl haladod mindkettőt, nem szenvedsz és bizonytalankodsz levegő után kapkodva.

Gabryel

nevtelen.png