Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ismerd meg Önmagad

Néha csak csinálnod kell amihez értesz, amire születtél, és azt pontosan érzed a lelkedben hogy nem lesz zongorista belőled, ha tudod hogy botfüled van a zenéhez, és sokkal inkább építész lennél, mert már gyerekként is házat építettél a plüss mackóidból és bármilyen más játékaidból, mert ehhez volt motivációd és kedved.
Az élet is ilyen néha, hogy csak citrommal dobál, és még vizet se mindig kapsz hozzá, hogy legalább egy limonádét kihozz belőle, hanem a semmiből kell újjászülni önmagad, aki legbelül mindig is voltál. Persze hogy senki sem akarja hogy önmagad légy, és támogatni sem fog ebben senki, hiszen az önvalód csak a tiéd, ekképpen csak is idegen és ismeretlen lehet az mindenki számára, ha csak nem bújik valaki a bőrödbe. Tehát az első lépés elfogadni, hogy mindenki Egyedül van az önvalójával, és ha te nem akarsz azzá válni aki vagy, akkor soha nem is fogsz, hiszen senki nem láthat beléd, és senki sem tudhatja mi esik jól a lelkednek.
Vannak dolgok amik nem esnek jól sem a testednek, sem az érzelmeidnek, és egyszerűen széteshet ettől az életed, és ezt egyszerűen fogadd el, mert nem erőszakolhatod meg magad mulandó és gyerekes célokért, hiszen erről a bolygóról amúgy is csak a Lelkedet viszed tovább, és bizony minden mást itt kell hagynod. De ha a Lelkedet is beleviszed a tárgyi eszközeidbe és kapcsolataidba, akkor akár még őket is magaddal viheted, mert valahol mélyen belül örökre veled maradnak.
De ehhez változni és változtatni kell, és elindulni a szeretetben fogant kapcsolatok felé és a valódi inspirációval feltöltött tevékenységek felé, ahol tudod hogy önmagad lehetsz, ahol szabad vagy, ahol a szavaid nem értik félre, mert ezek Mind Lehetségesek, és csak a kicsinyes egónk az, aki folyton próbál minden irányból kételyekkel és félelmekkel bombázni, aztán meg ott van a társadalom harsány harsogása a kötelességeidről, miközben neked csak Egyetlen kötelességed van, hogy Önmagad légy, és a Legjobbat hozd ki az életedből.
Ha elkezdesz ösztönösen cselekedni és hagyod megnyilvánulni az önvalód, azzal nem fogod megváltani a világot, és megjutalmazni sem fog ezért senki, hiszen ez nem a külvilágról szól most kivételesen, hanem csak is Rólad, hogy a saját Lelkedet megmentsd ebben zavaros és önmagát elfojtó világban.
Mindenkinek joga van elfojtani önmagát, de ahhoz is hogy kitárja a szárnyait, amelyhez rengeteg segítség is fel fog sorakozni, viszont az értelmetlen szenvedést semmilyen égi és földi erő sem támogatja, hiszen az nem vezet sehová.

Gabryel

adult-1869001_960_720.jpg