Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozd magad Egyensúlyba

Az Egyensúly minden dologban fontos, mert ha beleragadsz a végletek szélsőségébe, akkor ki vagy billentve a középpontodból, abból a Belső békéből és harmóniából, amelyben Önmagadra találhatsz.
Minél nagyobb végleteket élsz meg, annál inkább billegni fog a csónak alattad, amely életed folyóján sodródik, hiszen ha nagyon megbillensz az egyik irányba, és nem tudod a kibillenés mértékhez közel hasonló erősséggel visszabillenteni a csónakot az ellentétes irányba, akkor bele fogsz pottyanni a vízbe, mert az egyensúlyt nem tudtad visszaállítani. Ha tudatosan gyakorlod a Belső középpont elérését, akkor megélheted hogy egyre kisebb billenésekkel fog haladni ez a hajó, és így egyre kisebb hullámokat is kavarsz magad körül, ami egy uralt elmét és egy stabilabb középpontot jelent. És ha végül sikerül megtalálnod a tökéletes Egyensúlyt, akkor megszűnik minden bizonytalan billegés, és többé hullámokat sem hagysz magad után, vagyis az elméd és a lelked összeolvadt a tudatosságod emelése által, amelyben a Lélek lesz az Úr és az Irányító erő, az elme pedig tökéletesen fogja szolgálni őt, és ez a csapatmunka bármit meg tud valósítani.
Az öröm és szomorúság illúziója is így oldódhat fel, mert bár örömben lenni látszólag sokkal üdvösebb és élvezhetőbb út, de akkor is csak egy lázas állapot, és az éremnek még mindig csak az egyik oldalát érzékeled és éled, nem akarva tudomást venni a másik végletről, amely pedig fel fog bukkanni az életedben a dualitás törvényét követve, csak épp egy másik életterületeden. Lásd meg az Egész érmét, és éld meg úgy mindkét végletet, hogy túl nősz mindkettőn, hiszen az öröm és a depizés is Isten egy arca és megnyilvánulása, amelyben a szomorúság mélységet ad, az öröm pedig a magasság eksztázisát nyújtja, tehát mindkettőből profitálhatsz. Tanuld meg mikor kell magasan szárnyalni, aztán pedig a Földön is maradni, és mély gyökereket ereszteni, és ezt a Megfelelő időben váltani és változtatni, tehát egyik irányt sem túl erőltetni és függeni tőle, mert ha csak az örömöt erőlteted, akkor szenvedély beteg leszel, ha pedig csak a sötétbe vágysz, akkor pedig megfojtod önmagad fényét, és fogalmad sem lesz hol a Középpont élménye. Tehát ha az egyik irányba belefagytál és megrekedtél, akkor mozgasd meg kicsit a mérleget, és válts irányt.
Tehát válts bármikor, néha fönn az érzelmek hegycsúcsain, máskor meg racionalizálni egy Tiszta és Fényes Intellektussal. Ha a belső nő és férfi kezet fogtak már, és kigyógyultak minden vallási konfliktusból, akkor ez a külvilági kapcsolatodon is érződni fog, és Ti is harmóniába és Szerelembe kerültök. Egyensúlyozzatok bátran, és be fog állni egy stabil Középpont idővel, vagy akár Itt és Most.

Gabryel

nevtelen.png