Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hagyd életed lángját magasan lobogni

Ha elkezdesz Szívből élni, sok minden fog történni azon kívül, hogy egyre jobban érzed magad, és nem akarsz erről az útról letérni többet.
Először is egyre többet akarsz az Életből, de nem abból a fajtából, amit előírtak neked, hanem ami a Lelkedben vibrál már a kezdetektől fogva, és egyre csak növekszik benned ez az Érzés, hogy több vagy a világnál, hogy a határokat csak te szabod magadnak. És amikor először megízleled a szívből jövő választásaidat, akkor el fog ragadni a szenvedély, hogy felfedezd mi van még ezután, és te erre kutatni kezdesz a megismerhetetlen után, hiszen a Titok nem abban rejlik, hogy megtudd mi az Élet értelme, hanem hogy soha ne hagyd abba a Keresést, mert bármit is élsz át, mindig lesz egy következő tapasztalás és élet tér, ahol Új dolgok és Isten élmények várnak Rád.
Ezzel együtt a külvilágod is változni fog, hiszen minden és mindenki hatással van egymásra, soha nem leszünk különálló szigetek. Lesz aki megijed attól a tűztől ami belőled sugárzik, de igazából csak saját Szívének lángjától fél, hogy egyszer őt is eléri az a Szenvedély, amely elől nem lehet elbújni vagy figyelmen kívül hagyni, mert egyszerűen magába szippant ez az energia örvény, mint amikor Szerelmes vagy, és az egód falai maguktól ledőlnek és csődöt mondanak, és a Létezés Egységében érzed magad újra. Lesz olyan is, aki más irányba terelne, vagy egyenesen le tolna erről az Isteni útról, de te ne aggódj emiatt, mert a Szívet ez nem érdekli, és addig Lázad és Keresi az utat a Fény és Igazság felé, amíg meg nem találja megalkuvás nélkül.
Lesznek akik majd Érzik Igaz Fényedet, és elragadja őket ez a belőled áradó lendület és szenvedély, és magukba fogadják az Erődet, hogy ők is felébredjenek az illúziókból és a dermedtségből, és elkezdik használni Lelkük sugallatait a mindennapi választásaikban, és újra megnyílik a világ számukra a Szív útján, mert már mernek Érezni és dönteni a Szabad Akaratuk által.
Viszont fontos hogy bárkivel is találkozol a Szív útján, akár elfogadják a Lényed, akár megvetik, Soha nem térhetsz le a Lelked Útjáról, hiszen az a Legfontosabb. Mert miközben minden változik körülötted és benned is, te mindig megmaradsz annak, Aki Vagy, a legbelső Magodat soha nem veszítheted el, és bármilyen tapasztalásban is legyen részed, neked mindig ehhez a Belső Szentélyhez kell visszatalálnod, és Cselekedned általa.

Gabryel

nevtelen.png