Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Érintésed legyen a Szerelem érintése

Szíved szeretetétől lesz bizsergető egy érintés, mert nem tárgyak vagyunk akik semmit sem éreznek, de ha a szenvedélyed valóban a Lelked mélyéről jön, akkor a katarzis soha nem marad el.
A Szerelmesek éjszakáján elsősorban nem a testet, hanem a Lelket kell kielégíteni, hiszen hiába érinted meg a test erogén zónáit és érzékeny pontjait, ha közben nincs benned érzelem és szerelem energia, mert ekkor csak külsőleg stimulálod a vágyakat és az érzékeket, és az ilyen együttlét után mindig üresség érzés és mély csalódottság lesz úrrá az emberen, mert nem történt meg a Szerelem a szexualitásban, nem olvadtatok Eggyé Lélekben.
Továbbá érzés nélkül függőségek is kialakulhatnak, mert az érzések és a Lélek tüze nem csak melegséggel tölti fel tested minden sejtjét, hanem erősen Tisztít is, vagyis minden alacsony rezgésű érzelem és ösztön transzformálódik, és jobb esetben átalakul szerelemmé az együttlét során, vagy más szóval magasabb csakrákba költözik az energia, ahol már nem a ragaszkodás és birtoklás az úr, hanem az Együttérzés és az Egység átélése.
Gondolom már sejted, hogy ez nem matematika és filozófia, tehát nem olyan bonyolult mint azt gondolnád. Pusztán Szíved minden érzésére és legmélyebb szenvedélyére van szükség, és persze a tudatosságod sem lankadhat, hanem éber figyelemmel és Jelenléttel áramolsz, így a puszta ösztönök megnemesülnek és táptalajjá válnak, hogy a Szerelem magja csírázásnak indulhasson a Lelketekben és a Testetekben.
Ezt az áramlást sok minden blokkolhatja az emberben, a múlt fájdalmai és keserű emlékei, amelyek bilincsként záródhatnak szívünkre, és a testünket is megbéníthatja. Ezért mindig kis lépésekkel érdemes haladni, kezdve azzal hogy kit választasz magadnak, és ha már meg van a szerelmes társ, akkor lassan mélyültök el egymás testében és érzelmeiben, mert minden újabb érzés és vágy, újabb és újabb eltemetett sérüléseket és fájdalmakat hozhat a felszínre, amelyeket gyöngéden kell kezelni. De ha szeretitek egymást, akkor ezek meg fognak gyógyulni, mert a szeretet a megoldás mindenre, amire az elméletek és az agyalás nem tudnak gyógyír lenni.
Akár nő vagy, akár férfi, egyikőtök sincs előnyben, mert az elfojtások mindig egyéniek mindenkinél, de mégis a Nő az, aki a Szerelem magját ösztönösen magában hordozza, hiszen az egész lénye erről szól, ahogy Szeret és Törődik, és kibékíti a férfit önmagával. Csak figyeld a Nőt, néha ez a legokosabb és legracionálisabb dolog, amit egy Férfi tehet.

Gabryel

07.jpg