Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egymás támogatása az otthonteremtésben is

Nincsenek szerepek, hogy kinek kell levinnie a szemetet, és hogy ki főzzön ma este, mert ezeket mindenki képes elvégezni egy kis odafigyeléssel, függetlenül attól, hogy férfi, vagy nő-e az illető.
Mert ha egy nő képes mosogatni - főzni - gyereket nevelni – szeretőt játszani egy időben és térben, akkor a férfi is képes lenne hasonló dolgokra, legalábbis erővel biztosan bírná. Ahol elszokott bukni a dolog, hogy még mindig sablonokat követünk évezredek óta, hogy a férfi csak vadászhat, a nő pedig őrizze a tüzet otthon. De ezek olyan régi minták, hogy már elfelejtettük a szerepek nélküli szabad szerelmet, amikor mindenki kiveszi a részét a napi feladatokból, anélkül hogy korlátozva érezné magát, hiszen ha egy férfi nem tud különbséget tenni a fakanál és az evőkanál között, akkor biztosan akad még más feladat is a számára, amit meg tud csinálni, és élvezi is.
Néha csak annyi kell, hogy belekóstolj a másik feladataiba, és akkor ráfogsz jönni, hogy te is képes vagy ezekre, sőt annyira elkezded majd élvezni, hogy ezentúl mindig besegítesz a párodnak, vagy még át is veszel tőle bizonyos napi feladatokat. Ezek pedig nagyban növelik a harmóniát köztetek, hiszen mindketten erőt tesztek bele a kapcsolódásotokba, és ez mindig nagyon jó érzés mindkét félnek, amikor EGYként működtök, és senki sem húz jobbra vagy balra túlzottan, mert a boldogságot hozó irány adott számotokra, és nincs több kérdés.
Amikor pedig konkrétan együtt csináltok valami napi teendőt, az mindig egy újabb lehetőség a szerelmetek megosztására, amikor egymás szívterében vagytok, és feltöltődtök egymás törődő – támogató energiáitól, és ekkor már cseppet sem fárasztó a házimunka, hanem inkább örömteli kalanddá válik, mert Szerelmetek folyamatosan épül és mélyül.
És ez tényleg nem azon múlik, hogy mi a szituáció vagy életesemény, amiben ezeket megélitek, hanem hogy Jelen vagytok-e közben, és hogy kihozzátok-e Szívetekből azt, ami Benne rejlik.

Gabryel

nevtelen.png