Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csak Szeretni kell

Elsősorban Szeretni jöttünk a Földre, hiszen minden szenvedés abból fakad, hogy ezt elfelejtetted, és megakarod menteni a világot, új kormányt akarsz és oktatási rendszert, és így tovább. De mindezek semmit nem érnek, ha nem a szeretet mozgatja őket, és nem a felemelkedés motivációjából születnek ezek a reformok.
Mert Szív nélkül üres marad minden, és hiába lesz kényelmeseb és modernebb az életünk, belül mégis szenvedni fogunk őrülten, hiszen lényegében mindegy, hogy egy lakatlan szigeten szenvedsz egyedül a magányodban, vagy netán híres vagy és tömegek vesznek körbe, és belül mégis kínokat élsz át. Ekkor igazán mindegy hol vagy, és kinek hiszed magad, mert a Belső dönti el a dolgokat, ahogyan a Lelkedben érzed magad, és amilyen döntéseket hozol, minden Pillanatban.
Szeresd magad amennyire tudod, ez a legjobb amit tehetsz magaddal és az Életeddel, és ez fog kisugározódni mindenkire, és minden Létezőre az Univerzumban. Ne dőlj be semmilyen felkérésnek vagy lehetőségnek, amely eltávolítana Önmagadtól, és a Szeretet örök Forrásától. Sehol és Senkiben nem kell neked békét teremtened, mert az nem rád tartozik, hanem Ő rá, aki éppen békétlenségben él Önmagával, azt csak ő tudja feloldani és szembenézni vele. Ha viszont te már megtaláltad az Igaz utadat és a Szeretet Forrását magadban, akkor azzal inspirálhatsz másokat is, hogy elkezdjék keresni Magukban is ezt a Forrást, hiszen ez Mindenkiben Ott van, és nem más ember kezében őrződik, illetve egyik társadalmi elit sem rendelkezik ezzel, amivel Te viszont Igen, hiszen mint mondtam, a Szeretet Mindenkié, és aki felfedezte már a lelkében, az Mindent megtalált, ami Valódi és Örök Érték az Életünkben.
Ha már megtanultad Teljességében Elfogadni és szeretni magadat, akkor képes vagy úgy belemenni egy kapcsolódásba, hogy bármit is elvennél a másiktól, vagy sérülne bármelyikőtök Szíve. Az életed leckéi elfognak vezetni ide, ha felvállalod a sorsodat és a kihívásokat, és akkor azt is megláthatod, hogy minden ugyanonnan indul, és ugyanoda tér vissza, vagyis a Fényből a Fénybe, a Szeretetből a Szeretetbe.

Gabryel

nevtelen.png