Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csak Szeretni kell megtanulnod

Csak Szeress ahogy tudsz, ahogy képes vagy, és ha őszinte az, ami benned van, akkor már nem kell külső eszközökhöz és praktikákhoz nyúlnod, hogy meghódítsd szíved szerelmét, vagy hogy melletted maradjon még nagyon sokáig.
A Szerelem nem irányítható és befolyásolható kívülről, mert az nem kinn, hanem Belül történik.
Mindig tudsz egy kicsit jobban és mélyebben szeretni, ha nem adod fel ennek lehetőségét, mert akármennyire is be van falazva a szívcsakrád, a szíveddel és lelkeddel akkor sem veszítheted el a kapcsolatot, hiszen nélkülük nem is tudnál létezni. Ez okozza a feszültségünket általában, hogy bár halljuk valahol mélyen a Lelkünk hangját, és érezzük is a szerelem vibrálását, csak éppen be vannak falazva ezek az érzések, akár a hitrendszereink dogmái mögé, akár a külvilág elvárásai által.
Sok módszer van ezeknek a falaknak az oldására és gyengítésére, akár energetikailag, akár a múltunk szépítés mentes szembesülésével, de talán a leghatásosabb módszer, a Saját szándékod a változásra, és hogy az ártatlanságod tisztaságával, és a Szívedből kisugárzó szenvedélyeddel Szeretni kezdesz, Itt és Most. Mert ez megfogja nyitni az utat Szíved felszabadulásához, és végül Lelked dallama is eljuthat egy másik szívhez.
Amikor már együtt vagytok, akkor sem állhat le ez a folyamat, hiszen szívünk az egyetlen eszközünk, amellyel tovább mélyíthetjük szerelmünket, és amivel elérhetjük a megvilágosodás állapotát akár egyénenként, akár párban, és nem az elménk tudásának további haszontalan halmozásával.
Csak hagyd áradni ezt a szívedből jövő forróságot, amit érzel a másik iránt, és mindig jönni fog válasz erre, de nem biztos hogy attól a Lélektől, akitől azt várnád, hiszen a Szerelem nem kiszámítható és manipulálható.
Ha minden nap egy kicsit gyógyul a szíved, vagy akár csak egy kicsit is befogadóvá válsz a feléd áradó szeretetre, akkor az egy tökéletes nap volt számodra, mert valóban fejlődtél, és a rezgésed is emelkedett.
A Szerelem ezért képes a csodákra, mert a Szíved szeretet képességét gyógyítja, amely elengedhetetlen az egyéni és kollektív megváltáshoz.

Gabryel

cute-couples-hugging-and-kissing-24.jpg