Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csak abban lehetsz biztos, amit Te Érzel

Had ragadjon el az érzés, és add meg magad a Szerelem áramlatainak, mert pont ez az amire már régóta vártál, és közben minden dolog rendeződni fog körülötted, hiszen a Szerelem egy olyan rendező elv, amely a helyére teszi Életed minden apró mozaik kockáját, hogy beteljesüljön a Teremtő terve Veled.
Nem tudod jobban csinálni mint mások, csak úgy ahogy Te képes vagy rá, ezért csak Magadra figyelj, mert sok az útjelző tábla és integető kezek, amelyek próbálnak olyan irányba terelni, ahol más emberek megálmodott és elképzelt ösvényeivel találkozhatsz, ezért hiába is járnál rajtuk, azok soha nem lesznek a te utad. De ami viszont Benned van már születésedtől fogva, a te saját eredendő Álmod és legjobb valóságod, az csak a tiéd, és csak Rajtad múlik, hogy mikor hozod elő magadból.
Elég ha Te bízol abban amit Érzel, és hagyod hogy megnyilvánuljon Isten legszebb álma veled kapcsolatban.
Ne félj a Szerelem néha őrjítő mélységétől és fájdalmas katarzisától, mert ezeket nem kerülheted el ha igazán magasan akarsz szárnyalni, hiszen mélység nélkül a magasságod sem lesz eget rengető, ezért bátran Élj meg minden Érzést, amelyik hívogat magához, hogy ezáltal felfedezhesd Lelked rejtett kincseit.
És amint gyökeret ver szenvedélyed Tüze a Létezés Anyagában, úgy fognak szárnyaid kinőni, és Főnix madárként újjászületsz nem csak a belsődben, hanem a külvilágban is.

Gabryel

nevtelen.png