Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019. Szeptember 28. – Csak a Valódi marad életben

A Szaturnusz és a Leszálló Holdcsomópont szorosan egymás mellett haladnak a Nyilas Csillagképben.
Erről talán egyből a múlt karmái és az előző életekből hozott terhek jutnak eszünkbe, és akkor nem is járunk messze az igazságtól. De van egy másik fontos aspektusa is ennek az égi formációnak, amelyre talán kevésbé figyelünk; és ez a megszilárdítás és az alapok megteremtése, amelyre minden ház felépülhet, amelyre minden álmodat nyugodtan rábízhatod, mert biztos hogy nem fogsz elszállni. Mert megerősít, szinte beledöngöl a Földbe, hogy azt érezd kívül és belül is valódivá váltál, hogy eggyé váltál az álmaiddal; és semmilyen vihar, vagy akár a félelmek harsogó délibábjai sem tudnak már megfélemlíteni vagy lerombolni. A Szaturnusz így segít, hogy kegyetlen őszinteséggel rombolja le az illúzióidat, a hamis kapcsolataidat, és mindent amiben nem vagy Valódi; végül csak a valóban működő és tiszta értékeidet hagyja meg, amelyekkel Égen és Földön is teremteni tudsz már. Ha semmi sem igaz benned netán, akkor hát semmit sem hagy meg, hiába könyörögnél még egy kis hazugságért és képmutatásért.
A Leszálló Holdcsomóponttal együtt állva a Nyilasban, az előző életekből hozott hitrendszereink és igazságaink kerülnek górcső alá, és miután ezeket teljesen letisztítottad és lecsupaszítottad minden hamisságtól és a múlt elmebeteg téveszméitől, jöhet a tiszta értékek kiemelése az előző életek rengetegéből, és áthelyezése a jelenbe. Ilyenkor derül ki, hogy mennyit időt és munkát fektettél az életeid során a világnézeteid helyes kialakításába, hiszen csak abból tudsz táplálkozni és meríteni, amit a múltjaidban már kimunkáltál magadban, kipróbáltál és mindennapi gyakorlattá tettél, és talán ez így igazságos. Ha csak áltattad magad és hamis eszmékre tetted fel az életeid, akkor ezek a sötét és arctalan ideálok most vissza fognak térni hozzád karmaként, hogy újra találkozz velük egy nagyon őszinte szembesülésben, amely persze fájdalmas és kegyetlen is lehet attól függően, hogy mennyire süllyedtél le és adtad fel az emberséged minden szikráját a sötét erők kedvéért, egy kis haszonért, a csillogásért és hatalomért stb.
A Szaturnusz végül valódivá fog tenni, ha ki is fordít majd önmagadból teljesen. Tartást ad ebben a mai világban, amelyben a hazugságok és félrevezető ideák gyökerei nagyon mélyre nyúlnak, és tesznek gyökértelenné és hitetlenné; de talán most sikerülhet neked még ennél is mélyebbre nyúlnod, megtalálni a Saját valódi gyökereidet a múltból, végül a lelked fényében otthonra lelni. Mert ez az ami megtart mindig majd a fényben, a sötét erők inváziójában is; a lelkedből született Hited, hiszen ő túl van minden szón és valláson, és ha Eggyé válsz vele és általa, akkor a Nyilas által már bármelyik csillagot megcélozhatod.

Gabryel

blog.png