Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csak a hegy csúcsán találkozhatunk, és elengedni is ott tudjuk egymást

A Nap, Jupiter és a Merkúr együtt állva a Skorpió és Kígyótartó Csillagképekben vándorolnak jelenleg, és hoznak üzenetet a változás és az újjászületés fontosságáról, és hogy ezek mennyire működnek bennünk is egészséges szinten.
Minden amibe ragaszkodva kapaszkodunk, előbb-utóbb magával ránt egy sötét örvényként, hiszen görcsösen ragaszkodni csak az ego tud, a lélek ezzel szemben ezt nem ismeri, neki csak az áramlás létezik és az Isteni sorsnak való felajánlkozás, bár mindkettő hozza magával a másikat. De ha készen állsz, akkor minden kis ego halállal, amikor is túlnősz önmagadon és a kicsinyes ragaszkodásaidon és ítéleteiden, akkor visszakapod az erődet, amelyet ezek a sötét késztetések vettek el tőled. Ezek a kárörvendő játszmáink jelentéktelennek tűnhetnek, azonban hihetetlen sok energiát zabálnak fel belőlünk és az életünkből, és hazaérve már csak arra marad energiád, hogy pillanatnyi örömet adó pótszerekkel és drogokkal az ágyba temesd magad és elfelejtsd a világot, azonban holnap kezdődik minden elölről.
A Skorpió ott van a szerelemben is, ahogy feltüzeli a szerelmesek szívét a szenvedély tüzével, de nem tudni mihez kezd ezzel az ember, mert sokan tényleg bele akarnak halni ebbe az érzésbe, ami ennél az energiánál természetes, viszont ha nincs utána elengedés és felszabadulás, akkor csak függést és birtoklást hoz ez a végtelen szenvedély. Néha azért nem megy az elengedés, mert ez a függés kell nekünk még, és nem akarjuk magasabb csakrákba és a szívbe emelni ezt az energiát, ahol a szerelem és a szabadság együtt jár. De olyan is van, hogy nem elég a szenvedélyed, és mindig kerülgeted a forró kását és a másikat, és ez fel is fog őrölni egyszer belülről, mert csak ha Igazán oda adod magad a másiknak, szívedet és lelkedet egyaránt, úgymond leveted az álarcaidat őszinte pillanatokra, csak akkor történhet meg az elengedés, addig viszont csak kínzó vágyódás és őrlődés történik.
A Skorpió és Kígyótartó elhozzák a szexualitás tüzét is a hideg éjszakáinkba, hiszen főként ezek a Csillagképek hordozzák ezt a misztériumot. A Nő a befogadás művésze, ahogy magába engedi Férfi szerelmesét, testét és lelkét egyaránt, a Férfi pedig kiárad és teremt, és így kialakul egy harmónia a szexualitásban. De ha bármelyikük blokkolja a természetes adottságát ebben a játékban, akkor nem történik meg az együttlét, amelyhez fel kell nőni a saját identitásodhoz, illetve engedni és segíteni, hogy a másik is megélje a saját nemiségét, annak teljes potenciáljával, és akkor nem tud függés kialakulni, mert nem reked meg az energia sehol.
Ebben az energiában önmagadat kell legyőznöd, illetve a szenvedély tüzével feléleszteni életed összes területét, ahol a láng már kialudt.

Gabryel

image1355.png