Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Belső egyensúly

Élvezd a férfiasságodat és a nőiességedet is, mert mindkettő benned van nemtől függetlenül. A bennünk élő pár, vagyis a belső férfi és nő harmóniája és egysége nem csak a saját hangulatunkra és fejlődésünkre van hatással, hanem a fizikai testet öltött szerelmi kapcsolatunkra is.
Sok módszer van a férfi és női énrészünk megélésére és kiteljesítésére, de a legjobb ha a lelkünkre hallgatunk ebben is, és követjük egyértelmű jelzéseit.
Mindenki megérzi amikor ingerült, vagy netán feltornyosult benne az energia, és ég a talpa alatt a föld és mozoghatnéka van. Ilyenkor hagyjuk a férfi oldalunkat mozgásba lendülni, és sportoljuk ki magunkat, vagy bármilyen más üdítő és energikus mozgás is megteszi, amivel kiégnek a fölös energiák belőlünk, és így a feltornyosult férfias energiák és ösztönök visszaállhatnak nyugalmi állapotukba, helyet foglalva a belső nő mellett, mert csak ebben az egyensúlyi állapotban tudnak találkozni. Amikor úgy érzed eljött az Igazság órája, és nem teheted meg hogy eladd a lelkedet, akkor is vedd elő bátran a bátor férfi erődet, és állj ki önmagadért megalkuvás nélkül, akár nő vagy, akár férfi vagy, és így a hazugság nem fog feszültséget okozni benned.
Aztán itt van a Női oldalunk, aki úgyszintén szeretne legalább annyit szerepelni, mint a férfi énrészünk. Ha úgy érezzük nyomja lelkünket és szívünket egy érzés, akkor itt az ideje azokat a felszínre hozni, és teljes átéléssel beszélni róluk, hogy erőt kapjon a nőiségünk oldala is, és így utolérve a belső férfit megnyugodhat párja mellett. Ha netán érzésekre szomjazik a lelked, akkor egy megindító film vagy könyv is megteszi kezdetben, és így nem fog kiszáradni a lelked az érzéketlenségtől.
A legfontosabb hogy maradj meg annak, aki vagy, és férfiként ne válj túl nőiessé, és nőként úgyszintén ne válj ijesztően férfiassá, mert elfogod veszíteni a saját identitásodat, és gyökértelenül fogod érezni magad. Nem beszélve a belső nő és férfi egyensúlytalanságáról, hiszen a nőnek nemhogy férfiasnak, hanem nagyon is nőiesnek kell lennie, mert nemének jellege szerint a női oldala egyértelműen dominánsabb, legalábbis normális esetben. De persze ezen mindig lehet alakítani és egyensúlyozni, csak érezz rá mire van szükséged a harmóniához.
Itt nincs kifogás hogy a világ ilyen meg olyan, és neked ekképp kell viselkedned. Ugyanis a külső hatás kintről jön, viszont azt mindig te döntöd el, hogy hogyan reagálsz ezekre a Lelkedben, és miként döntesz. A Szívedet senki sem kényszerítheti semmire, mert az csak tiéd, ahogy a Szerelem is mindig a te döntésed, és nem a külvilágé, csak hagyd megtörténni.

Gabryel

530501_10151377870983185_735157050_n.jpg