Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az otthon melege a család szentélye

A nő szeretetteli kis lelke bármilyen otthont képes beragyogni a fényével. Egy otthont a nő lelke tud ünneplőbe öltöztetni, és gondoskodó lénye széppé és meghitté varázsolni.
Mennyire más az íze annak az ételnek, ami szeretettel készül, és más az illata annak a frissen mosott és vasalt ruhának, amiben ott van a szeretet illata. Mennyire más annak a háznak az energiája, ahol szeretet érződik minden cselekedetben, ahol boldog vagy attól, hogy családodnak a legtöbbet add.
Nem elég csak külsőségekkel csinosítgatni lakást, hanem fontos hogy minden mögött ott legyen a szeretet. Hiszen minden gondolatnak és cselekedetnek energiája van, minden szeretetnek lenyomata van. Tiszteld az otthonod, légy hálás érte és töltsd meg szeretettel minden egyes szegletét, ahol a családod otthonra és megnyugvásra lel. Az otthon az, amiből a család táplálkozik, a gyermekek biztonságot kapnak, az „élet” elkezdődik.
Így lesz egy házból akár milyen kicsi is; igaz melegséget, meghittséget, biztonságot és nyugalmat adó otthon, ahová jó hazatérni, és másnap újult erővel útnak indulni.

Henriel

blog.png