Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az öröm fényében sütkérezni

A Jupiter és a Felszálló Holdcsomópont együtt állva és kézen fogva fojtatják útjukat az Oroszlán Csillagkép felé, amely nem csak a várva várt meleget hozhatja el a tavasz formájában, hanem lelkünkben is új tüzek gyúlhatnak, és végre mindent beteríthet a Fény és a Szeretet.
Hatalmas lendület és optimizmus vár ránk, sőt ezek az energiák mindig is bennünk voltak és lesznek körülményektől függetlenül, de most nagyon könnyű lesz lángra kapni akár a Szerelem tüzében, akár az örömteli életet választva.
Gyülekeznek a Fények a Szívedben, és áramolni szeretnének korlátlanul, hogy Hited a Szerelemben és a boldogságban ne csak vallásos könyvek és dogmák írott üzenetei maradjanak, hanem hús-vér valóság, amelyben a Test legalább annyira részt vesz, mint a Lelked kitárt szárnyú Sas madara.
Most megtudod lépni amit meg kell, mert mindig is megtudtad, csak nem hittél kellő alázattal a teremtő álmaidban, hogy azok egyszer megvalósulhatnak, és a gyümölcsét learathatod az erőfeszítéseidnek.
Lassan már az aratáson is túl leszünk a Szűz Csillagképet elhagyva, és most jöhet a bőség és az ízek zamatának kiélvezése, amikor beleharaphatsz a gyümölcsökbe, amelyeket olyan nagy alázattal és törődéssel nevelgettél, és tápláltad őket rendületlen Hittel. Csak az így nevelt és életre keltett gyümölcsök és álmok fognak valóban bőséget és örömöt hozni.
A Holdcsomó által most az a feladatod, hogy Higgy a legmagasabb rendű Sorsodban, hogy elérheted azt, és miután kitűzted magad elé a legmagasztosabb, és a realitás talaján is megálló álmaidat és céljaidat, elindulsz a megvalósítás irányába, akár olyan módon is, hogy hatalmasat ugrasz a kicsinyes problémáid szakadéka felett, és egyszerűen az álmaidban találod magad, Itt a Földön és a Lelkedben egyaránt.
Ez az álom pedig a Szerelem misztériuma, amely most már nem titok és köd a Szívekben, hanem elérhető valósággá válik mindenki életében, ha meggyújtod azt a bizonyos Lángot a Szívedben, és hagyod hogy mindent beterítsen a Fény és a Szeretet. Mond ki, fesd le, éld meg, és emeld fel tekinteted a Beteljesülés szent ideájára, és a Szerelem lefog horgonyozódni a Szívedbe, az Otthonodba pedig beköltözik. Tedd valósággá az álmaidat, és sugározd Fényedet amerre jársz.

Gabryel

nevtelen.png