Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Igazság elől senki sem rejtőzhet el

Az Igazság az Ami, semmi nem tud rajta változtatni, se a tudományos elméleteid és érveid, se a hazugságaid és hárításaid. Nem tudod elkerülni sem, hiszen előbb-utóbb mindenki szembe találkozik Vele, van aki Pillanatról Pillanatra éli, mert ezt érzi jónak, van aki csak akkor ütközik össze vele, amikor már minden Út elfogyott előtte, amelyet hazugságokból és ármánykodásokból épített fel, hiszen sokáig nem lehet ilyen Úton járni és életben tartani egy képmutató életet, mert minden az Igazság felé visz, és végül mindenki Életében Beteljesül Isten akarata.
Kezd el most, ne húzd az időt az Igazság elferdítésével, mert az folyamatos feszültségben és dermedtségben tart, és addig nem tudsz igazán előre lépni életedben és Tiszta jövőt építeni magadnak, amelyben a Valódi igényeidnek és vágyaidnak élsz.
A vezérelv és az eredeti szándék mindig a Béke és a Szeretet legyen, hiszen minden harc és konfliktus végső soron ezen célokat szolgálja, és ha eljön az idő a cselekvésre, akkor mindent tegyél is meg, hogy ezek a Szent ideák megvalósuljanak, és soha ne cseréld őket le másra, hogy esetleg a Hatalom vagy a pénz legyenek a tetteid mozgató rugói.
Senkit nem kell szeretned, de érdemes megpróbálnod, mert ez magasabb rezgés mint a gyűlölet vagy az ítélkezés, és ha netán még sem vevő erre a másik, akkor egyszerűen ott hagyod őt gondolkodás nélkül, mert nem ragadhatsz le egy helyben, azzal csak nő a feszültség feleslegesen, és egyikőtök se tud tovább növekedni. Az Élet mindig lehetőséget ad hogy megéld Önmagad, csak lépd meg a változást ha arra van szükség, és ne elégedj meg fél megoldásokkal.
A Szerelmedet sem érdemes olyanra elpazarolni, aki bármit is adsz, mindent elnyel mint egy feneketlen kút, de téged még sem tölt fel az ő jelenléte és érzései. Érezned kell hogy kapcsolódtok minden szinten, és hogy az Érzéseitek viszonzásra találnak Bennetek. Minden Pillanat és Őszinte érzés túlságosan Értékes ahhoz, hogy a kútba dobjuk őket, és hogy ne találjanak táptalajra egy másik Szerelmes Szívben, és ez csak rajtad múlik.

Gabryel

nevtelen.png