Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Igazi kincsekért mélyre kell merülnöd

Csak annak érdemes lesüllyedni aki Erős, aki fel tud jönni újra és újra a víz felszínére, hogy levegőt kapjon egy hosszú és végtelennek tűnő merülés után.
Nem attól leszel erős, hogy mindig csak a látszólag jó dolgokat teszed meg, hanem hogy néha alámerülsz a tapasztalások sötét bugyraiba, és átéled az elcsúszások legjavát, amikor mintha valami erő arra kényszerítene, hogy mindig az ellenkező irányba menj, mint ami elő lenne írva, és amit a Teremtő megálmodott rólad. És aztán ebből az állapotból kell újra kitörnöd a Fényre, hogy soha ne temessen maga alá semmi, ami nem Te Vagy.
A nagy Kincsek mélyen rejtőznek, szenvedélyed legsötétebb bugyraiban, ahol ijesztő mélységek és képek jelenhetnek meg, és ha ezeknek az illúzióknak bedőlsz, amelyek azt sugallják, hogy ezt úgy sem élheted túl, élvezni meg végképp nem fogod, akkor a Tűztől mindig távol akarsz majd maradni, és meg sem próbálod a lehetetlent, amely pedig nagyon is lehetséges. Ez a Szív szenvedélye, amely ijesztő lehet néha, de csak akkor ha az egódat is belekevered a levesbe, és a mélységeket nem hívogató csodás Kalandként érzékeled, hanem félelmetes és önpusztító vakmerőségnek, amelyben az Életedet úgy félted, mintha az tényleg veszélyben lenne, és ezektől az illúzióktól aztán megdermedsz, és inkább csak a felszínen maradsz, ahol bár a levegőd mindig meglesz a légzéshez, de szíved üres marad, ahogy az Életed is.
Ne áltasd magad azzal, hogy ez nem a karma bolygója, mert alapvetően ezzel a céllal létezik, hogy megváltsunk minden olyan minőséget, amely nem a Teremtő szándékából pattant ki. Ettől még ugyanúgy Te is a Teremtő Forrásából indultál Utadra, és sok Égi segítője van mindenkinek, ezeket azért soha ne feledd, tehát soha nem vagy egyedül.
Minden nézőpont kérdése állítólag, és ha ez igaz, akkor állítsd be a fókuszpontodat arra, hogy bizony Ezt az Életet nagyon is lehet élvezni, és motivációt találni benne. Az inspiráció az lesz, hogy minden dolgot megválts Önmagadon belül, ami erre vár, és ezt olyan intenzitással tedd, amely garancia a célod eléréséhez. Bár biztosíték semmire sincs az életben, a Lelked jelzései és sugallatai elég garancia rá, hogy megtetted amit kellett, és ennél több nem kell, a többit az Univerzumra bízhatod.
A Szív szenvedélye és inspirációja fogja adni az erőt a feladataidhoz, amelytől eszed ágában sincs föladni a cél előtt 5 perccel, amikor már fél lábbal a Felemelkedés Kapujában vagy.

Gabryel

nevtelen.png