Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                                               Az Igazi Férfi

Az igazi férfit szelleme és lelke teszi gazdaggá. Tudja, hogy ez a gazdagság ami a Szívében lakozik, többet ér minden földi kincsnél, amit a karrierjével vagy a világi sikereivel elérhet, amelyek bár fontosak, de önmagában az igazi boldogságot nem hozzák el.
Jelleme és viselkedése mutatja meg hogy mekkora szíve van, mennyire őszinte, komoly és felelősségteljes. A döntéseit mindig igyekszik a legmagasabb Isteni minőségben meghozni.
Az igazi férfi a szerelemben is követi az Isteni értékeket, mert minél magasabb lelki és szellemi szinten van, annál kevésbé vágyik kalandokra és érzelmileg üres kapcsolatokra. Tudja, hogy ezek a kapcsolatok a lelket sosem töltik meg igaz szerelemmel és érzelemmel.
Nincs szüksége mindenféle játszmákra és praktikákra, mert hisz Önmagában és tudja, hogy Bölcsességével és szívével képes meghódítani és boldoggá tenni szíve választottját. Őszintén vállalja és kimondja az érzéseit. A szavai és cselekedetei összhangban vannak egymással, vagyis amit mond, az a cselekedeteiben is megnyilvánul.

Henriel

blog.png