Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az idő nem old meg semmit

Miért várnál a holnapra, miért akarnád ezt a Pillanatot holnapra tenni, amikor Itt Van előtted máris, és csak a Tiéd, senki nem veheti el. Ha Most nem teszed meg amit a Szíved kiabál szüntelen, később se fogod, mert Isteni üzenetet csak ebben a Pillanatban kaphatsz a Forrástól, minden más vagy a múltba, vagy a jövőbe vezet, és ezt az ego nagyon szereti, igazából ez élteti.
Csak éld meg Most azonnal ami Benned van, próbáld ki, semmit nem veszíthetsz, csak azt a maradék hitedet, amelyik azt mondja neked hogy nem lehet Érezned, nem lehet élned Szíved szerint. Ezekért a gondolatokért tényleg nem kár, rakd fel őket valamelyik arra szálló felhőre, aztán Engedd el őket tovább sodródni, és ne is nézz utánuk, hiszen nem hozzád tartoznak.
Csak az egónak van szüksége az idő illúziójára, hogy fogságban tartson szüntelen, és el hidd az idő mindent megold, de ha még ez így is lenne, mire megold valamit az idő, te addig is boldogtalanságban számolod a perceket. A másik dolog, hogy kiadod kezedből az életed irányítását minden szinten, és hagyod hogy mások és a világ döntse el mi a jó neked, gondolván ők biztos tudják a megoldást a problémáidra, és az idő itt is majd elhozza amit szeretnél. De nem fogja elhozni természetesen, senki és semmi, mert csak Te tudod megálmodni amit szeretnél, és aztán lépéseket tenni értük, megalkuvás nélkül.
Senki se kéri a bizonyítványod a Szerelemben, csak azt ami Benned van, hogy mennyire tudsz örülni az Életnek, mennyire Hiszel a beteljesült szerelemben, mennyire akarod ezt Élni minden Pillanatodban. Az érzéseidet áramoltatni tudod-e a másik felé, ego és játszmák nélkül, mert ha ezek valóban az életed részei, akkor te már jól érzed magad, visszajelzésektől függetlenül, de számíthatsz arra is bizonyosan, hogy egy szerelmes Társ is melléd vetődik majd, és megajándékozhatjátok Egymást megérlelt Érzéseitekkel és Tapasztalataitokkal.

Gabryel

nevtelen.png