Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Élet mindig Igazságos

Mindenkinek ugyanannyi lapot oszt a Teremtő, amikor a lehetőségeidet mérlegeli, vagy csak legyen szó egy szituációról, amit meg kell oldanod, függetlenül attól, hogy kivel vagy mivel van dolgod. Tehát nincs olyan hogy valaki több lapot kapott, netán erősebb lapjai lennének, mert még ebben is Igazságos a Létezés, tehát a saját képességeidhez és adottságaidhoz mérten kapod a legjobb lapokat és lehetőségeket, hogy bármilyen helyzetet megtudj oldani. Ha ez nem így lenne, nem lenne értelme élni, hiszen eleve halálra lennénk ítélve, használható megoldások és válaszok nélkül.
Amikor valamit nem tudsz megoldani, akkor épp ezekről feledkezek meg, és azt hiszed nincs megoldás és kiút az egód csapdájából. Persze vannak helyzetek, amelyek ijesztőnek is tűnhetnek, de csak az egódnak, mert ő szeret félelemben tartani. Erre találtak ki a Hitet, amely nem egy Vak hit, hanem a tudatosságodból kicsírázó bizonyosság, hogy mindenre van megoldás, hiszen már megtapasztaltad Hited csodatévő erejét, ahogy minden megoldódik villámcsapás szerűen, minden negatív előjel ellenére is, mindössze azáltal, hogy van Hited Önmagadban és a Sorsodban, és ekkor minden sötét illúzió gondolat, amely az egódból csöpögne az arcodba, hirtelen kitisztul, és felemel az Univerzum.
Aki keres, az talál, és ha a Lelkedben keresed ezeket a válaszokat, mindig fog jönni sugallat, és mindig lesz Isteni szikra, mert Isteni Kérdésre csak Isteni Válasz jöhet, tehát csak jól kell kérdezned minden szándékod erejével, és választ kapsz.
Az Igazi válaszok Egyedüllétedben törnek rád, mert nincs külső hang vagy segítő kéz, mely vissza adhatna Önmagadnak. Minden külső információ és vallás, amely nem a Belsődből tör elő, csak erőszak a Lelkednek, és kifogja ezeket vetni magából egy idő után, hiszen a Lelkednek van saját Isteni energia Forrása, a külvilágnak viszont nincs, azt te teremted a Belsőd által, vagyis megint ugyanoda térünk vissza, hogy végül is Lelked valóságát éled a külvilágban is. Épp ezért ha Őt ismered, Szíved és Lelked vágyait, már tudod hogy mit kell vágynod a legnagyobb jó érdekében, hogy az mindenki javát szolgálja, beleértve Önmagad Teljességének szolgálatát is.

Gabryel

nevtelen.png