Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az ego körhintája

Amikor elfogynak a szavaid, akkor készen állsz mindenre, mert már nem bírod tovább az elméből való élést, és Szíved katarzisa szétfeszíti Belülről a mellkasodat, hogy kitörhessen végre az évezredek óta tartó elnyomásból.
Játszadozhatsz nyugodtan a szavakkal amíg eljutsz ide, és bátran vedd górcső alá, hogy milyen érzelmi töltet van a gondolataid mögött, hogy miért agyalsz olyan dolgokon, amiken igazából a Lelked egy cseppet sem akarna, de te akkor is ragaszkodsz az Egód játékaihoz, és ez tart a szenvedésben.
Amikor épp Szerelmes lettél, nem volt időd erre, mert megszűnt az elméd karattyolása, és a Fény hirtelen beszűrődött egód megrepedt falain, és te Érezni kezdtél a Szívedben, és innen már nem volt megállás.
Aztán megtörtént, hogy út közben elveszítetted az Érzést, talán mert nem becsülted eléggé, vagy mert olyan fájdalmakat is előhozott, amikre nem voltál felkészülve, és bezárultál az egód falai közé, ahol a gondolataid újra magukhoz csalogattak, és beültél az agyalás körhintájába, ahol ugyanazokat a köröket teszed már életek óta, Igazi feloldozás nélkül.
Csak a Szíved tud ebből a szédült állapotból kihozni, amikor is abbamarad minden elme kombinálás, és befejezed a kérdőmondatok gyártását, és a Valóságot felül író fantázia történetek kreálását, és egyszerűen a körhintán kívül találod magadat, amelybe annyira kapaszkodtál mindig, hogy szinte elfehéredtél, és nem maradt benned semmi Lelkesedés az Élet iránt, és belül már azt vártad, hogy valaki lökjön ki ebből az ördögi körből.
Légy újra Szerelmes mindenbe ami megérint, és ami kihozza belőled a legjobbat és a Valódit, és akkor nem fogsz vágyni többet az elméd üres és energiátlan egy helyben körözéseire. Ha azt hiszed ennél több kell a feloldozáshoz, akkor az megint csak az egód csábítása a szenvedésbe, hogy a harccal elkerüld a Lelkedet jó messzire. Ha azt hiszed ennél kevesebb kell, akkor is csak az elméd játszik veled, mert Döntések és a Szíved nélkül nem fog menni.
Ha már benne ülsz, szállj ki, Itt és Most, ha még csak kábítana téged egy újabb őrült és értelmetlen harcra, ne szállj be, és ezt csak a Jelenben tudod meglépni, hiszen az ego imád a múltban vagy a jövőben dagonyázni, anélkül hogy Téged észrevenne, és inkább kiemelne ezekből. Érezz mindig egy kicsit mélyebben, és hagyd hogy ez megnyilvánuljon minden Tettedben, mert ettől a környezetedben is mindenki szép lassan el fogja hagyni az egpo játékait, és a hamis álarcait.

Gabryel

nevtelen.png