Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                                 Az Anyaság szent küldetése

A női lélek legcsodálatosabb kiteljesedése édesanyává válni, mert olyan varázslatos szeretettel tölti meg a nő szívét, ami a szeretet magasabb dimenzióinak a kapuit is megnyitja. Minél magasabb szinten van egy nő lelke, annál magasabb rezgésen, és annál istenibb szeretetben éli meg az anyaságot a lelkében, és annál befogadóbb lesz arra szeretetre, amit a gyermeke az édesanyja szívébe áraszt.
Az édesanya feltétel nélküli szeretete, gondoskodása és példamutatása adja a legnagyobb erőt és biztonságot a gyermeknek az élete útján.
Az anya legszentebb és legfelelősségteljesebb feladata, hogy felfedezze és segítse kibontani azt az Isteni kincset, ami a gyermeke lelkében van. Segíteni egy angyali gyermeket, hogy ami a Szívében és Szellemében van, az fényként és tudásként kibontakozhasson, és hogy minél fényesebben ragyogjon itt a földön.
Minden gyermek Isten angyalaként maga választja meg édesanyját, ezért igazi kincsek ők, és minden anya hálával tartozik gyermekének, hogy őt választotta ebben a földi életben.

Henriel

blog.png