Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                                   Az állatok Lelkével érezni

Számomra az állatok iránti szeretet és tisztelet nemcsak azt jelenti, hogy tiszteletben tartom a szabadságukat, mert nem akarom hogy szenvedjenek, hanem nem látogatok delfináriumot, cirkuszt és állatkertet sem, ahol érezni a szívükben azt a kétségbeesést és fájdalmat, amit a bánásmódból kifolyólag élnek meg, nem beszélve azon állatokról, amelyeket utána hazaérve meg eszünk vacsoraként.
Ez lélekből született döntés, mert a lélek képtelen arra, hogy egy élőlény akinek ugyanúgy van édesanyja és kicsinyei, akikhez szoros kötelék fűzi, és akinek ugyanúgy vannak érzései, miattam meghaljon.
Minden egyes élőlény amelyben szív dobog, élni született a Földre boldogságban és békességben. Az állatok csodálatos energiákat és tanító üzeneteket hoznak le a Földre nekünk embereknek.
Amikor lelked minden rezdülésével átérzed azt, mit okozol azzal ha bántasz, vagy elfogyasztasz egy állatot, mert ráébredsz hogy ezzel nemcsak másoknak, hanem magadnak is ártasz. Hiszen hogy lehet egy emberi szervezet egészséges és a lélek nyugodt, amikor egy állatnak a mi táplásunkért kell meghalnia, és egy állati test miként táplálhatja az emberi testet, amelynek a sok szenvedés és egyéb "tápláléka" miatt negatív energiája van, és ezért alacsony rezgésen tartja az emberi testet, és meg is betegíti azt.
Ha ezek a tények a te Lelkedben is megrezdülnek, akkor fogsz tudni igazán szívből jövő döntést hozni, mert nincs nemesebb mint együttérzéssel és szeretettel élni szívünkben.

Henriel

 blog.png