Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Amit a Szívnek szabad, azt neked is szabad

~
Nem tagadtuk meg a vágyakat, magunkhoz öleltük az ábrándokat. Mert minden amit önmagad elől tagadsz meg, azt a másik elől is elveszed, és a fiókba zárod. De mi nem ezt tettük, hanem tisztába kerülve saját szerelmi vágyainkkal, át adtuk magunkat egymásnak, mielőtt még elfojtás lett volt a vágyból, mielőtt még bezárult volna minden ajtó, amelyen keresztül megérkezhetett volna Ő.
És amikor ez a két Őszinte Szív egymásra talált, már nem volt megállás, már nem volt olyan erő az Univerzumban, amely szét szakíthatta volna ezt két mágnest.
Őszintén kitártuk magunkat és szívünk tartalmát, hiszen csak az fél az intimitástól, aki rejteget valamit, akár önmaga, akár mások elől, és ezért nem meri felvállalni a mélységeket, hiszen akkor minden kiderülne, ami benne lakozik, és ami mozgatja tetteiben.
Erre nem volt szükségünk, az ego kisded játékaira, hiszen Szeretni Szabad, Szerelmeskedni Szabad, Lelkedhez illő párt választani Szabad, és ennél több nem is kell. És minden nap csak ezt kívántuk egymásnak, mindig a legjobbat, mindig a legtöbbet, és soha sem kevesebbet.
Könnyedek voltunk és lazák, hiszen Tiszták voltunk, akiken átégett a múlt minden sara, és már csak a Fényesen csillogó Gyémánt Szívünk maradt, amely Törhetetlen, és mindent Leleplező. Ez a Tisztaság jutalma.
Soha nem kerestünk kibúvókat félelmeink elől, mert a Szerelem mindig erősebb volt. Soha nem manipuláltuk az Igazságot, hiszen az attól nem fog megváltozni, hanem megéltük megalkuvás nélkül, és hagytuk az Univerzum bölcsességét megnyilvánulni magunkon keresztül, minden más csak időpazarlás lett volna.
Minden Igaz szóval többek lettünk, minden Őszinte érzéssel szabadabbak lettünk, és minden őszinte érintéssel felszabadultabbá váltunk.
~

Gabryel

nevtelen.png