Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Amikor a múlt és a jövő összedolgozik, bármi lehetséges

Minden ember más a maga egyediségében, és máshogy reagál és cselekszik különböző szituációkban, és ezt el kell fogadni ítélkezés nélkül, mert az ember soha nem tud más lenni, mint amilyen Valójában.
Kellenek hagyomány őrző lelkek, akik a múlt értékeit őrzik és ápolják, és stabil alapokat adnak ebben a széteső világban. Ők általában nehezebben változnak és változtatnak, de nem is viszi el őket a szél, ha egy kis vihar söpör végig elméjük egén, mert rendíthetetlenül ragaszkodnak a jól bevált szokásokhoz és rituálékhoz, és ez Így van Jól.
Ennek az aspektusnak a másik véglete, tehát a mérleg másik nyelve a lázadó és a forradalmár, akit nem érdekel semmilyen hagyomány és a múlt, hanem csak előre néz a jövőbe, rendületlen optimizmussal és hittel, és mindig a változás lehetőségét keresi, és mivel a világunk is folyamatosan változik, ezért mindig meg is találja ennek lehetőségét. Nem érdekli őket a változás módja, és ha arra van szükség, minden nyikorgó és elöregedett hagyományt és elvet felégetnek pillanatok alatt a jövőért, ami néha fájhat a hagyomány őrző lelkeknek, és ez is Így van Jól.
Mindkét oldalra szükség van, és együttműködésük lehet a megoldás, amely a Fénybe emelheti ezt a világot, és közben erős alapokkal és stabilitással is rendelkezik.
Mindenki el tudja helyezni magát, hogy melyik táborba tartozik, persze nem csak ez a két tábor létezik, hiszen minden egyes lélek különbözik, így végtelen a csoportosítások száma is. Te csak Légy Önmagad abban a szerepben, amit elvállaltál ebben az életben, és teljesítsd azt ki azt minden szinten.

Gabryel

nevtelen.png