Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ami biztos, az a Változás

Zseni abból születik, aki eltudja engedi a régit, mert csak úgy tud valami újat és forradalmit alkotni és mondani, ha néha megteszi azt, amit eddig senki sem tett meg, vagy amire senki sem gondolt még eddig. Erre bárki képes, vagyis mindenki zseninek születik, és nem egy diktafonnak, aki csak vissza mondja a hallott és olvasott dolgokat. Így is lehet élni, ugyanazokat a mintákat ismételni életeken át, és mivel a társadalom kényszerít is ezekre az életellenes viselkedés mintákra, és sokkal könnyebb is átadni életünk irányítását mások kezébe nem vállalva semmilyen felelősséget, ezért a könnyebb utat választjuk, ami bár lefelé vezet egyértelműen, de zuhanni akkor is könnyebb, mint felmászni a hegyre, és meghódítani minden ismeretlen hegycsúcsot, ami mindenkire ott vár.
Pedig hidd el nem nehéz föladni a szenvedést, az ismétlődések kómás állapotát, csak egy kicsit körül kell nézned, egy kicsit ki kell tekintened a csőlátásodból, és a lehetőségek ott lesznek, mert azok mindig ott vannak, csak éppen tudatosan nem akarjuk észrevenni őket, és szinte direkt követjük el ugyanazokat a tévedéseket, akár többször is egy napon belül. Pedig csak gondolj bele, hogy egy magasabb dimenziós világ, amelyben gondolat által válnak valóra a dolgok, és tulajdonképpen a szenvedéseknek már nincs létjogosultsága, mert egyszerűen túlhaladtuk őket, szóval ez a valóságalternatíva csak arra tud épülni, amiben Most élünk, amiben jelenleg hiszünk, és hogy ha a hitünk nem változik, és a szívünk továbbra sem nyílik, akkor ezt fogjuk a külvilágban is viszontlátni. Mert mi vagyunk az Alapkő és az oszlopok, amelyre egy megvilágosodott világ épülhet, a mi szíveinkre és lelkeinkre, és a tudatosan meghozott Fénnyel teli döntéseinkre épülhet az Új Föld, és nem a minél magasabb felhőkarcolókra és plázákra, mert ezek csak tárgyak, de mi töltjük meg őket élettel, ahogyan Gaia Földanya is él és saját tudattal rendelkezik, és a rajta élők rezgésszintje nagyban befolyásolja az Ő rezgés szintjét is, és ekképp felemelkedni is csak Együtt tudunk.
Engedd el magad néha, és légy egy kicsit őrült pozitív értelemben, mert a világ sem tud már ennél őrültebb lenni, csak sajnos negatív értelemben. Légy mindig realista a múltat illetően, és idealista a jövőre nézve, mert nincs más esély a változásra. Amiben szív van, legyen bármilyen ismeretlen vagy vad ötlet is, az meg fog valósulni, és ugyanúgy örömöt és Fényt fog teremteni a külvilágban, mint ahogyan a Lelkedben is.

Gabryel

fantasy-boat-road_original.jpg