Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ami belőled indult útjára, hozzád fog visszatérni

Ne azért kezdj el egészségesen táplálkozni, hogy felvágj valakinek a felsőbbrendűségeddel, vagy hogy ezért valaki elismerjen stb. Mert hogy ezért nem fogsz becsületbeli rendet kapni, és hasonló egó játékokat, de mégis jól fog esni egyszerűen a testedet tisztán tartani, nem beszélve annak pozitív lelki hatásairól.
Ne azért kezdj el a lelkivilágoddal és érzéseiddel foglalkozni, hogy azzal lenyűgözz egy nőt vagy férfit, és így hódítsd el valakinek a szívét, hiszen ilyenkor nem a szívedet használod, hanem csak az egódat pöffeszted ismét csak, és valami külvilági jutalmat vársz mindezekért. Pedig az hogy jól érzed magad, és nem veszel el az érzelmek labirintusában, az bőven elég jutalom a fáradozásaidért, tehát egyszerűen csak a boldogságodért foglalkozol ennyit a lelkeddel, és ez megéri neked.
De ha csak megfelelésből csinálod ezeket, akkor annak nem lesz hatása, hiszen nem a lelked szava szerint csinálod őket, így fejlődést sem hozhatnak soha, hiszen a célt kívülre helyezted, pedig kint nincs semmi, ami nem a bensődből vetülne ki, vagyis ami Bent van, az lesz kint is. Az elismerések nem adnak megelégedettséget háborgó lelkednek, a díjaktól nem leszel erkölcsösebb vagy tiszteletreméltóbb ember, viszont az egódat még nagyobbra duzzaszthatod. És bizony mindennap ugyanabba a házba kell hazamenned, ugyanazzal a testtel és lélekkel kell aludni menned, és ha ezekért nem teszel semmit, nem kapsz újat helyettük.
A tested csak akkor lesz hálás neked, ha te is az vagy vele, ápolod és kényezteted. Az elméd csak akkor nem fog az őrületbe kergetni, ha foglalkozol vele, és szépen kiszűröd egy szűk szitával az értelmetlen és alacsony rezgésű sugallatokat és gondolatokat, így a társaddá teheted a logikus gondolkodásban. Az érzések örömöt és katarzisokat is adhatnak hálájuk jeléül, ha úgyszintén foglalkozol velük, szűröd és elengeded őket ha kell, illetve megéled őket a legmélyebb szinten.
A jutalmadat most sem kint fogod megtalálni a fáradozásaidért, hanem egyszerűen csak boldog vagy, és amint láthatod, ez nem a külvilágtól függ, hanem csakis Tőled. Boldog vagy, ez nem elég? ezért születtünk ide le, persze ha egy kitüntetés őszintén jól esik a lelkednek, akkor az persze helyénvaló, mert valószínű kiérdemelted, de ha ez a pillanatnyi öröm csak az egódnak ad megnyugvást, akkor az nem fog sokáig tartani, hiszen te nem az egód vagy, hanem egy formát öltött Isteni tudat.
Alapvetően a tudatszint váltás sem lehetséges a folyamatos testi-lelki-szellemi pallérozás nélkül, hiszen egy magas rezgésű szívtérhez kell egy tiszta és egészséges test, tiszta elme, és persze egy őszinte és gyógyult szív. Ezek nélkül viszont csak gyors visszazuhanás lesz a régi és kinőtt életedbe.

Gabryel

4.jpg