Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Álmod legyen a Valóság

Elindulni a valóság felé ijesztő lehet, mert ahogy megteszed az első lépéseket, kiábrándulhatsz sok mindenből és mindenkiből, viszont legalább látod mi a Valóság, és nem kergetsz több illúziót. Ahogy hatolsz egyre mélyebbre a ködben és a hamis információk dzsungelében, egyre fájdalmasabb felismerések veszik kezdetét, hogy talán alig van egy-két dolog, ami Valódi, és ami Fényt képvisel, viszont ezzel együtt a Lelkedet egyre közelebb érzed magadhoz, és amint megízleled Pillanatokra milyen a Fényében és eksztázisában létezni, úgy már nem fogsz visszafordulni többé Soha, és nem fog érdekelni több illúzió és függőség, kicsinyes emberi drámák és a rabszolgaság, amelyre nemet mondasz megalkuvás nélkül, mert hát Szabadnak születtél, és az is maradsz, csak nyisd ki a Szívedet és Lelkedet erre a beléd kódolt tulajdonságra.
Ó igen a Szerelem, mily valóságos és katartikus lehet, ha nem öntöd le sziruppal, és csinálsz belőle hagyományt és rabszolgaságot. A Szerelemben nincsen olyan hogy "kell", meg hogy "így szokás", ezt felejtsd el, mert nem kell hogy neked gyereked legyen, vagy hogy valaki az ujjadra húzza a gyűrűt, ha nem értesz egyet ezekkel, és jelenpillanatban nem vágysz ezekre, ettől még lehetsz Szerelmes és boldog. A hagyomány ugyanúgy lehet illúzió és téveszme, mint a szabad szellemű fantáziáid, minden attól függ, hogy honnan ered a fantázia és a hagyomány, mert a ha a Lelked mélyéről tör fel, akkor mindkettő adhat Valódi boldogságot, és Igazi hús-vér tapasztalást, amely nem okoz függőséget.
Szóval igen, bele kell ugornod a medencébe, mert soha nem tanulsz meg úszni, nem beszélve arról, amikor még cápák is kergetnek unalmukban. A Szerelem útja, a tapasztalás útja, és ha mélyek és intenzívek voltak ezek a tapasztalások, akkor szép lassan lekopnak rólad a régi szokások és alacsony rezgésű kapcsolódások, mert megélted őket, és már tudod hogy mire vágysz, valami többre és mélyebbre. És igen, a fantázia is lehet lélekből jövő, amely felülírhat minden világi szabályt és hagyományt, mert a legmagasabb rendű sorsodat jelöli ki, csak el kell indulnod ebbe az irányba feltétel nélkül.

Gabryel

nevtelen.png