Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Állj meg középen

Egyensúlyozd ki magad, és találj rá a mozdíthatatlan középpontodra, amelyből nem lehet kimozdítani, vagy ha mégis, pillanatok alatt vissza tudsz találni az energiák egyensúlyához. Hamar rá lehet jönni, hogy hol vagy kibillenve az egyensúlyodból, mert ahol szűkösnek és korlátoltnak érzed magad, ott biztosan hiány alakult ki a mérlegnek azon az oldalán, és mivel ilyenkor a mérleg mindkét serpenyője elbillen az egyensúlyi állapotából, ezért azok dolgok amik eddig jól működtek és funkcionáltak, azok sem fognak többet helyesen működni és örömöt hozni.
Például amikor a Férfi és Női energiáidat harmonizálod, és tegyük fel a női éned virágzik és helyesen funkcionál, de a lényed férfi oldala be van ragadva és korlátolt, és hiába elégednél meg csak a jól működő női énrészeddel, és hagynád figyelmen kívül a maszkulin képességeidet, mert ez olyan felborult egyensúlyi állapotot eredményez, amelyben sem a női, sem az amúgy is hiányban lévő férfi énrészedet nem tudod élvezni és hasznát venni. Nőként határozatlan és érzelmileg instabil és befolyásolható leszel, férfiként pedig képtelen leszel az önálló Teremtésre, és kiállni az Igazságért és az elveidért.
Meg kell tanulni a végletes szót helyesen kezelni, mert néha a végletek segítenek kiegyensúlyozni önmagunkat, akár csak egy pillanatig is tartson egy ilyen szélsőséges átélés.
Az hogy megtanultad az elengedés és könnyed áramlás valóban hasznos képességeit, az nem azt jelenti hogy el kell felejtened alkalomadtán harcolni és küzdeni, főleg ha a szituáció megköveteli tőled megalkuvás nélkül. Attól hogy tudsz Igent mondani annak minden mélységben, az nem azt jelenti hogy elfelejted a Nemet mondást, hanem ugyanúgy képes vagy bármikor nemet mondani, főleg ha a Lelked és a szituáció ezt követeli tőled.
Csak az ismeri fel az Örökkévaló fogalmát, aki magába integrálta már a mulandóság tapasztalatait, mert miközben sok mindent elveszítünk egy nap leforgása alatt, beleértve a jó kedvünket néha, a lelkesedésünket, vagy akár minden egyes lélegzetvételt, és mi mégis élünk tovább, és másnap, vagy akár a következő Pillanatban már új öröm és hit ébredhet a szívünkben, és újra friss levegőt szívhatunk. Ha ezeket a mulandó történéseket igazán átéled, csak akkor ismerheted fel, hogy van benned valami Örök, ami soha nem hal meg, és soha nem változik.
Egyensúlyozz, de nem kell átesni a ló túloldalára, csak ha épp erre a végletes átélésre van szükséged az egyensúlyodhoz, mert valamit nagyon elhanyagoltál az idők során.

Gabryel

fantasy-girl-wallpaper-digital-art-girl-fire-sexy-water-magic-3d-artwork.jpg