Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A változás szele - a múltból a Jelenbe

A változás jó, ha éppen arra van szükséged, ha az az egyetlen út, amellyel Lelked elégedett lehet, és ha azt érzed, hogy Isteni sorsodat csak így tudod követni és megélni, ha Most elindulsz egy másik irányba, és a Régit ott hagyod ahol volt, a Múltban, és csak is a jelenre helyezed a fókuszod, amely Mindig kínál új lehetőségeket az emelkedésre.
Ez az újjászületés misztériuma, amit akár minden nap is megélhetsz, hiszen nem lehet a múltban élni, mivel azt folyamatosan magad mögött hagyod, és kénytelen vagy a Jelenben létezni, különben már rég maga alá temettek volna a múlt elavult hitrendszerei, amelyek a Jelenben már működésképtelenek.
A párkapcsolatokban gyakran beleragadunk olyan sorshelyzetekbe, amelyek látszólag biztonságot adnak, mert elmondhatjuk hogy van mellettünk valaki, és úgy tűnik mintha szerelemben lenne részünk, miközben alapvető igényeinket sem ismerjük fel és elégítjük ki. És így ez nem biztonság semmire, hanem csak menekülés önmagunk elől, az Igaz vágyaink elől, amelyek néha azt követelik tőlünk, hogy lépjünk új utakra megalkuvás nélkül, és hagyjuk magunk mögött a múlt árnyékait és illúzió játékait. Ehhez persze fontos tényező, hogy tudatosítsuk mit tanított a másik ember nekünk, miért jött az életünkbe, és mi az a dolog, amit előhozott bennünk, hogy most a változás mellett döntöttünk. Mert ekkor valóban érettebben léphetünk tovább az életünk Új szakaszába, és nem követjük el újra ugyanazokat a tévedéseinket, és így újabb karma köröket sem teremtünk magunknak.
Ez az amikor a lelkedet követed, és megteszed amit a Szíved súg. Nem kérdezel, hanem csak hallgatod lelked rezdüléseit, aztán Döntesz, és Lépsz, ez az Élet. És ebben nincs benne a világ és más emberek zaja, mert ezeket természetesen kinn kell hagynod, mivel ez egy belső párbeszéd a lelkeddel és az Isteni Sorsoddal.
Nem baj ha nem látod mit hoz a jövő, de mégis lépsz, mert ha tényleg Szerelemre vágysz, akkor minden pillanatban meg kell halnod a múltnak, hiszen csak a Jelenben érhető el a Szív, és a másikat is csak így tudod megérinteni, és eggyé olvadni vele. A hátizsákodat nem viheted magaddal a tollpihe könnyűségű Szerelembe, mert ez a lelkek szárnyalása az érzelmekben és a szellemi jelenlétben, egy nagyon tiszta és finom Együttlét. Ez a Szerelem Főnix madara, amikor is leég rólad minden illúzió fátyol, és csak a Szerelem Isteni állapota és Fénye él tovább bennetek.

Gabryel

nevtelen.png