Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Tudás a Tisztasággal és az Eredetiséggel kezdődik

Őrizd a Tudás misztériumait, mert bármilyen képességet és ösztönös tudást is hordozol magadban, csak akkor fog Fényt és valódi értéket képviselni, ha mindig Tisztán tartod őket, és hagyod hogy minden mozdulatodat és tettedet is átitassa, amíg azzá nem válsz. Ez a Hitelesség kezdete.
Ha már megtaláltad lelked tudását, amelynek rezgéséről és Fényből való természetéről bizonyos vagy, akkor már nem hagyod hogy külső zajok és elméletek formálják ezt a tudást, hiszen azzá kell válnod amiben hiszel, és ezt nem lehet megtenni külső információról információra való ugrálással, hiszen a valódi tudás mindig Belső tudás, és semmi köze a filozofáláshoz és a lexikális tudás halmozásához. Magabiztos vagy és természetesen mindig Eredeti, hiszen mindig csak a Saját tudásunkkal tudunk eggyé válni és azonosulni, viszont más létezők elméletei és tudása bármilyen hasznosak is néha, soha nem tudnak a lényünkké válni, és így árasztani sem tudjuk magunkból, mint ahogyan a rózsa ontja magából a Szerelem illatát, mert erre született.
Nem hagyod hogy sötét erők kezébe kerüljön az ősi tudásod, mert nincs az a pénz és külvilági siker, amely nyugalmat adhatna lelkednek, hogy senki nem fog visszaélni a képességeiddel, és senkinek sem fognak ártani vele vagy megrövidíteni. Ezért csak azokat a befogadó szíveket keresed, akiknek ez valóban a hasznára válik, és nem az egójukat akarják tovább építeni a saját megérlelt tudásoddal. Természetesen a Karma törvénye itt is érvényesül megalkuvás nélkül, hiszen a másolt tudás hosszútávon eldeformálja lényedet és a sötétség kezébe helyezi, hiszen más létezők sorsából és tudásából maximum csak ihletet és inspirációt meríthetünk, viszont fejlődni és változni csak a saját belső döntéseink és cselekedeteink által tudunk.
Saját bírádnak és ítélődnek is kell lenned, mert ebben a világban minden Fény létrehozza a saját poláris sötét oldalát, és ha nem tisztítasz folyamatosan, akkor pillanatok alatt az árnyékerők fogságába kerülsz, legyenek ezek akár a sötét gondolataid vagy az érzelmi mártíromságod. Ha nem sikerült jól tisztítani, akkor egy időre minden sugallat és a felsőbb világokba nyúló csatorna bezáródik, mert a Teremtő csak tiszta és szívből élő embereken keresztül tud közvetíteni és megszólalni. Azon soha ne aggódj, hogy illetéktelenek kezébe kerülhet bármilyen tiszta tudás is, hiszen ők csak visszaélnének vele, akár az egójukat tovább építve, vagy más emberek tudatát manipulálva.
Néha a kevesebb több, mert ha az a kevés tiszta és Fényből való, akkor azzal is elérhetsz a Teremtőhöz, és a csatornája lehetsz bármilyen Isteni üzenetnek és energiának, amely jobbá teheti mindenki életét.

Gabryel

r960-5a6fddd9af5d30741bb2f07f8b15243e.jpg