Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Tisztaság csak annak üdvös, aki igényli

Nem lehet erőltetni a testi és lelki gyógyulást és tisztaságot, mert erre mindenkinek magának kell éreznie az indíttatást és erőt, hogy úrrá lesz a romboló indulatain és hazugságain.
Minden elérhető az Univerzumban, minden energia és a beteljesülés lehetőségei, akár a külvilágban, akár a belsőnk végtelen birodalmában. De ezt nem lehet akaratosan erőltetni, csak megérni rá, amikor is eljutsz egy olyan rezgés szintre, ahol automatikusan beindulnak a gyógyító és tisztuló folyamatok, és te csak emelkedsz.
Aki nem mer kijönni az anyag rabságából, mert nem látja át hogy az anyagot is a Lélek és a Szellem vágya mozgatja, annak ijesztő lehet elengedni az anyagtól való függőséget, viszont ezt tiszteletben kell tartani mindenkoron, ha valaki így dönt. Őt még könnyen elcsábítja egy színes reklám, vagy egy díszes csomagolású mű étel, mert nem lát ezek mögé, vagy egyszerűen nem akar mögé látni, mert jobb a függőség álbiztonságában élni, mint szabadnak lenni, amely bár kockázatokkal is járhat, de nem annyival mint élő robotként élni, és úgy tenni mintha élnénk. Hiszen az életben egyetlen kockázat van csak, ha nem teszel mindent kockára életed jobbítására és beteljesülésére, amely igazából nem is kockázat, hanem az egyetlen kötelességünk.
Ha ezen vágyak feltörnek valakiből, akkor elindul a tisztulás és gyógyulás minden szinten, és szinte vágyni fogja az ilyen jellegű időtöltést, és inkább utazik távoli előző életekbe egy blokkja végleges kifuttatásáért, vagy meditál minden átélést megengedve, mint hogy valóságshow-kat nézzen, vagy hogy sörbe és csipszbe fojtsa az elfojtásait.
Viszont aki ezt nem igényli, azt tiszteletben kell tartani, mert a szabad akaratunk erre is feljogosít, sőt Mindenre, és hogy ez szerencse, vagy szerencsétlenség, azt te Döntöd el. Hiszen a Szerencse nem is igazából szerencse, hanem egy Tiszta és tudatos Döntés, és fordítva ugyanígy.

Gabryel