Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Teremtő benned él

Égi Hited sose feledd, hiszen a lelkedben íródott a sorsod, melyet nem tud felül írni világi szó.
Az Isteni Akarat csak te általad tud megvalósulni, csak Te tudod manifesztálni a világodban, hiszen Egy vagy Most is a Teremtővel, soha nem voltál elválasztva Égi bölcsődtől, mindig is az ég gyermeke leszel, és most rajtad a sor, hogy ezt be is bizonyítsd itt a Földön, mert ez egy Szent Föld, ha azzá teszed.
Csak addig szeress amíg szíved Igaz, amíg hű tudsz maradni önmagadhoz, mert csak addig lehet szereteted tiszta, és csak akkor találhat rád a Fény békessége, amikor nincs benned bizonytalanság hogy mit cselekedj, mert az Igazsághoz, csak Igaz Út vezet, nincs kerülő ösvény.
A Valódi Szeretet feltétel Nélküli, nincs időhöz és alkalomhoz kötve, hiszen ez a Szeretet Örökkön sugárzik reánk a Forrásból, nincs senki aki elvehetné tőlünk, és csak rajtad áll, hogy befogadod-e a szívedbe minden Pillanatban, hogy átélhesd Isten soha nem szűnő törődését és Oltalmát.
Engedd el aki menni akar, és engedd el Önpusztító dühödet is, mert nem ér annyit egyetlen Álháború sem, hogy föladd érte Hitedet a Fényben, hogy alább add felbecsülhetetlen értékeidet a vakok aranyáért, akik még nem látják hogy az Élet Önmagért való, nem kell adnod érte semmit, hiszen magadban hordozod minden Pillanatban.
A Szerelem Igaz ha Éled, a vágy is Igaz ha Őszinte, mert ekkor Szívből jön minden, és a Teremtőt szereted ilyenkor a Másikban. Egyek lehettek bármikor, Egymáséi lehettek minden síkon, mert az Öröm a Boldogság Forrása, az Öröm Isten ajándéka a Felemelkedéshez. Csak rajtad áll, hogy élsz-e ezzel a lehetőséggel.

Gabryel

nevtelen.png