Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Tapasztalás lerombolja a hamis tudást

Az Élethez nem okosnak kell lenned, hanem Szívben Bátornak, aminek a cselekedeteidben is meg kell mutatkoznia. A tetteid eldöntik mennyit érsz a lexikális tudásoddal, amely önmagában semmit nem ér, ha nem párosul a Lélek energiájával és tiszta szándékaival.
Aki valóban Tud, az Éli és tapasztalássá teszi a tudását, így lesz az valódi és működőképes. Aki csak beszél a dolgokról, az már megtette az első lépést a megértés felé, de ha nem teszi meg azokat a dolgokat, amiket nagyon is Érez Belül, vagy amit a filmekben vagy könyvekben olvas, akkor az nem lesz az Övé, hiszen a kölcsönvett tudás az csak információ az elmédnek, ezután jön az, hogy meg is kell tenned és át kell égetned minden sejteden keresztül az információt, amikor a Lelked részévé válik a tudás, legyen akármilyen dologban való jártasságról is szó.
A Szerelem sem működik másként. Mert aki tudja, az éli, akinek hiányzik a tapasztalás, az viszont csak beszél róla, mert még nem gyűjtött annyi Lélek erőt, hogy meg is élje, és akár a mindennapja részévé váljon a Szerelem. Mindenki így indul, tehát ezen ne aggódj, hanem tudd hogy hol tartasz, és ennek megfelelően tedd meg a Következő lépést, legyen akár szó még egy tanfolyamról, vagy arról, hogy most már Élni is akarod az Érzést, és beleveted magad a tapasztalások eksztázisába. És amikor a kettő egyesül benned, az lesz az igazi Harmónia és Béke, amikor már Tudod is mit élsz át, tehát nem csak sodródsz a fizikai tapasztások útvesztőjében, hanem Tudatossá is válsz minden tettedben és döntésedben. Ekkor már nem a véletlenek döntik el az Életed, hanem Te döntesz a sorsod felett, mert már tudod mit akarsz, és van is elég Lelki erőd és bátorságod ezeket tapasztalássá tenni.
Egy lépést se hagyjál ki ebben a folyamatban, mert mindig vissza fogsz esni a létra hiányzó fokára, ez garantálható. Az élet csak akkor enged tovább a következő fejlődési stációdba, ha mindent stabil belső értékké tettél, amelyet tényleg semmi nem tud lerombolni.

Gabryel

nevtelen.png