Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Találkozás

Csak egy Pillanat műve az egész, ahogy elkap az a bizonyos érzés, és valami odaátról beléd költözik, és megváltozik a tér körülötted. A neved is elfejted hirtelen, és a személyiséged összerakott álarcai darabjaira hullanak, mert a találkozás megtörtént, a Lelkeitek összeolvadtak egy örökkévalóságig tartó Pillanatra.
Csak nézed a másikat a szemeddel, de igazából már távol jártok, valahol egy magasabb dimenzióban, ahol terveket szövögettek Szerelmetekről, mert ez jól esik nektek, és nem agyaltok a következő pillanaton és lépésen. Érzéseitek kalandra hívnak titeket, és ti bátran vetitek magatokat bele az Érzések Óceánjába. Minden érzelem öröm tüzeket gyújt bennetek, és hirtelen megtudjátok milyen halhatatlannak lenni, milyen érzés szeretve lenni, és a Forrással újra összeköttetésben lenni, ez a Szerelem Istenélménye.
Előző életek képei is felbukkannak lelki szemeitek előtt, és ez borzongással tölt el titeket, hiszen az ismerősség és otthonérzés követi őket, mint akik egy hosszú utazásról tértek haza az otthon melegébe. Minden gesztus és mozdulat ugyanaz, és mintha az érzések is ijesztően ismerősek lennének, és mégis minden más, hiszen a létezés soha nem ismétli önmagát. Változtatok és alakultatok mindketten, és veletek együtt a világ.
Még néznétek egymás szemébe az időt lefagyasztva, de tudjátok belül hogy Dönteni kell merre tovább. Vannak akik ilyenkor mérlegelnek és bekapcsolják az egójukat, kívülre helyezve a döntést, hogy megfeleljenek a külvilágnak, érzéseiket pedig eltemetik.
Ezek a folyamatok egyetlen pillanat varázsa alatt lezajlódhatnak bennetek, ahogy egy ismerős tekintet rátok pillant. De ha ez valóban Szerelem a maga tisztaságában, akkor ott a Válasz is már megszületett, minden mérlegelés és kétkedés nélkül, hiszen a Szerelem az idő nélküli örökkévalóságban zajlik, ahol a múlt és a jövő összeér, ahol minden küzdelmed és szenvedésed értelmet nyer, és a jutalmad éppen előtted áll.

Gabryel

true-lovers-lost-in-each-other-eyes-t2.jpg