Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szívből jövő törődés

Adj magadból, de csak ami Valódi benned, azt add oda a másiknak, mert az egódra senki nem kíváncsi, azt nem tudod felkínálni a másiknak, azzal csak fájdalmat tudsz okozni, elsősorban Önmagadnak.
Könnyű eljátszani a törődést, azt hogy te mennyi mindent megteszel a másikért, viszont ha ez csak az egódból, vagy valamilyen megfelelési kényszeredből gyökerezik, akkor abban nem lesz energia, hanem üresjáratot fogtok megélni mindketten, mert aki adja, az igazából nem ad semmit Önmagából és az Érzéseiből, mert nem meri a szívét megnyitni, és megkockáztatni az Érzelmi Szabadságot, amikor ártatlansággal belemegy az Érzésekbe, és azt adja oda a Szerelmesének Őszintén és leplezetlenül, ehelyett inkább a látszat odaadást választja, és elszimulálja az Ölelést, és az egész életét. Aki pedig ezeket megkapja, Ő úgyszintén nem kap semmit, inkább csak csalódottságot, mert látja hogy párja látszat szerelmet játszik, és összefog törni benne a kapcsolatukról alkotott ideál képe. És talán majd szólni sem mer, talán félni fog, hogy ha a felszínre hozza a valóságot, azt a kapcsolódásuk már nem bírná el.
De emiatt ne aggódj, mert látszatra nem lehet Szerelmet építeni, ahhoz Valódi és Eredeti gesztusok és tettek kellenek, amelyek sehonnan sincsenek másolva, se a szüleidtől, se a barátaidtól, se a világtól, hanem csak Szíved legmélyéről csíráznak, és mindent bele is adsz ezekbe a Sorspillanatokba, apait és anyait, de elsősorban Önmagadat.
Légy csak Önmagad bátran, mert csak így tudsz szeretni Valódian és mélyen, amikor nem érdekel semmilyen félmegoldás vagy színészkedés, és nem Hitelezel vagy adsz kölcsön Szeretetet, elvárva érte valamit cserébe, ezáltal is puszta üzletté téve a Szerelemet. Ha Önmagad vagy, akkor csak Adsz, ha azt érzed jónak, sem előbb, sem később, és nem kérsz érte semmit, hiszen az Adás maga az Ajándék, amely felemel Istenhez, és ennél többet kérni őrültség és egoizmus.

Gabryel

nevtelen.png