Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szív nyara

Szívedben örök nyár van.
Ott Belül nem zavar ha kinn hideg van, vagy fúj a szél, mert Szíved nem kívülről táplálja magát, neki van saját energia Forrása, amelyet a Teremtőtől kap minden Pillanatban. Érezheted magad jól bárhol és bárkivel, mert ez nem külső dolgok függvénye, hanem Belső döntéseid eredménye, amelyekért csak te vagy a felelős, és ha kicsit jobban oda figyelsz ezekre a Választásokra, akkor minden Pillanatban átfordulhat az Életed egy olyan irányba, amerre menni szeretnél, és ahol jól érzed magad.
A Szív fáradhatatlan, és Te is az vagy, mert te a Szíved vagy, és nem a tested, és akik erre rájöttek már, azok mindig megújulnak a semmiből, és erre a Testük is hálával reagál aztán, amely megszépül és kicserélődik.
Adj teret a Lelkednek, hogy megadja azt a melegséget, amire szükséged van a hideg időkben, mert Igazán erre csak Ő képes, és ezért ráadásul senkitől nem kell elvenned semmit, és megdolgoznod sem kell érte, hiszen a Születésedtől fogva Benned dobog és éltet.
Ha a Pároddal rátaláltatok erre mindketten Önmagatokban, akkor osszátok meg ezt a melegséget egymással, mert ettől a leghidegebb szobák falai is felmelegednek, és betölti a teret a Nyár érzése, amely a Szívetekből sugárzik.
Ha Szeretet honol Bennetek, akkor sok minden már nem fog hiányozni nektek az Életből, mert a Legfontosabb már megvan, a többi csak a körítés. Ez lesz a középpont, a Szívetek Forrása, amely köré felépül a világotok, és a hely szűke miatt sem kell aggódnotok, mert a Szívetekben Mindenki elfér, határok nélkül.
Minden gesztusnak Értéke van ha Lélekből jön, ezért ne spóroljatok vele, mert szükség van mindegyikre, amelytől szebb lesz minden napotok, és a Szerelem újra visszaköltözik az Otthonotokba, és ezáltal a Világba is.

Gabryel

nevtelen.png