Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szeretet ABC-je

Tegyük fel, hogy minden ember és lélek kapott egy meghatározott betűjelet ezen a bolygón, függetlenül attól, hogy hány milliárdnyian vagyunk. Ezzel a betűjellel kell élnie és halnia, és kiteljesítenie a benne rejlő kódokat és képességeket. Az emberek így együtt egy betűkészletet alkotnak, ami a bolygó egyetemes ABC-je, függetlenül attól, hogy te melyik ország nyelvét beszéled jelenleg.
A te dolgod minden esetben az, legalábbis az első és legfontosabb, hogy a saját betűjeleddel tisztában legyél, ami a saját Forrásod és Sorsod felismerését és életté tételét jelenti. Hiszen amíg nem ismered Önmagad múltját, jelenét, és jövőjét, illetve a benned rejlő lehetőségeket, addig jeltelenül vagy itt a Földön, és bár a Teremtő pontosan tud rólad, és hogy mi rejtőzik benned, viszont a Földön ezeket csak te tudod kihozni Önmagadból és az Életedből. És miután megformáltad magad, és azt a betűt, ami téged megismételhetetlenül tükröz, csak utána tudsz igazából kapcsolódni másokhoz és a világhoz, hiszen jeltelenül senki sem ismer fel, és nem tudnak hozzád kapcsolódni sem, például hogy szavakat alkossatok együtt a betűjeleitekből, ami akár a Szerelem is lehet.
Ehhez nem tökéletességre van szükség, hanem hogy add azt, aki Vagy, körülményektől függetlenül, és akkor egymásra fogtok találni. A betűk szavakká fognak alakulni, a szavak aztán érzésekké, az érzések pedig egy harmónikus és kiteljesedett élethez fognak eljuttatni, és innen már csak egy lépcső a Forrás megtapasztalása és magadba fogadása. Ne azzal törődj, hogy mindenki más betűjelet kapott, és hogy másként látja és éli a dolgokat, mert közben észre kellene venned az ezek mögött megbújó Valóságot, hogy a különböző betűk szavakat formálnak, amelyeket mindketten értetek, tehát Egy Nyelvet beszéltek igazából, sőt mindig is egy nyelvet beszélt a Föld népessége, és ez a Szeretet nyelve. Ki így, ki úgy éli ezt meg, attól függően hogy milyen betűjelet vett magára, viszont együtt alkothatunk igazán Egységet, akár a Szerelemben, akár a világ béke megteremtésében.
Tehát Egy Nyelvet beszélünk mindannyian, ha még ez a felszínen nem is látszik, de te csak erre figyelj, és ennek add át magad, a többi csak Pillanatról Pillanatra változó szerepjáték.

Gabryel

nevtelen.png