Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szerelmeteknek törődésre van szüksége

Kapcsolódásotok mélységét sokszor az is mutatja, hogy mennyire törődsz a másikkal ha baj van, ha például beteg vagy rosszul van. Mert ezek a szituációk kihozhatják belőletek azokat az Érzéseket, amelyeket más helyzetben nem tudnátok megélni vagy felszínre hozni.
Amikor ápolod a másikat, az egy kifejezése a Szeretetednek, hogy fontos neked a másik, és nem hagyod bármi baja essen, és mindent megteszel hogy olyan Boldognak lásd őt, mint amikor egymásba szerettetek. Ez olyan mélységet és intimitást ad Szerelmeteknek, amelyre Lelketeknek szüksége van, hogy igenis bármikor számíthatsz a másikra, és tudod hogy odabújhatsz hozzá mindig, és nem hagy cserben.
Ezekben a nehéz időszakokban derül ki milyen erős a szerelmetek, hogy vajon törést okoz-e bármi bennetek a másikkal kapcsolatban, mert ha kiálljátok ezeket a próbákat, és kézen fogva is elkíséritek egymást akár a legsötétebb éjszakába, akkor már semmi nem tud legyőzni Titeket, Kiálltátok a Szerelem próbáját.
Párodnak ezekre van szüksége, nem a hangzatos szavaidra és az eredményeidre, hanem az Őszinte Törődésedre és Érzelmeid kifejezésére.
A Szerelem meggyógyít mindent, ha tényleg Valódi és Szívből jövő.

Gabryel

nevtelen.png