Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szerelem választ párt

A választás mindig a Tiéd, hogy kit választasz magad mellé, és hogy kivel kötöd össze az életed. Ez sosem volt másképp, mert a szerelemben soha nincs kényszer, hiszen vagy szereted a másikat, vagy pedig nem, és nincs alkudozás és értelmetlen kompromisszumok kötése.
A Te nézőpontod a legfontosabb, hiszen elsősorban csak azon tudsz változtatni, hogy Te hogyan látod a világot és a másikat, és hogy mit érzel te, és nem pedig a másik. Ez nem önzőség, hanem egyszerűen mindenki magából indul ki, akár tetszik, akár nem. Azt sosem tudhatod mit érez a másik, bár lehetnek sugallataid és megérzéseid, de mivel senki Lelkével sem rendelkezel, ezért ez mindig az ő titka marad.
Szóval a legjobb amit tehetsz, hogy megnézed mit érzel a Szívedben, Döntesz és cselekszel. De a legfontosabb, hogy mindig azt válaszd, akit Szeretsz, akit teljes szívedből tudsz imádni, és teljesen bizonyos is vagy ebben, hiszen csak ebben lehetsz bizonyos, a másikat viszont soha nem ismerheted meg úgy igazán, hiszen két külön világ vagytok.
De ha olyan párt keresel, akit nem szeretsz és nincs is meg az a bizonyos szikra, viszont kényelmi szempontokból megfelelő, vagy akár pénzeli a cipő vásárlásaidat, akkor ez ugye nem szerelem, hanem látszat kapcsolat, amelyre nem lehet boldogságot építeni, főleg nem egy kielégítő Szerelmet. Mert a Szerelem mindig Két Ember élő és vibráló szerelme, amelyben mindkét fél azt választotta maga mellé, akibe valóban szerelmes, úgy igazán szívből.
Nem érdemes kényelmi szempontok alapján párt választani, hiszen ebben a világban a legtöbb kényelmi cikk amúgy is csak egyfajta drog és illúzió, amely az egódat függésben tartja, téged pedig fogságban. Kivétel ez alól természetesen a létszükséglethez szükséges dolgok, de azok nem is tartanak függésben, hanem jól érzed magad tőlük. Szóval ha csak pótlékot keresel magad mellé, akkor minden esélyedet a kútba is dobtad a Szerelem lehetőségére, hiszen ilyenkor nem áramlik a szereteted a másik felé, és nem táplálod a másik Férfiasságát és Nőiességét. Viszont ha csak olyan mellett döntesz, akit valóban szeretni tudsz, akkor már is megadtad az esélyt a Szerelemre a részedről, és amilyen szerencséd is van, ez a Fénnyel teli döntésed folyamatosan fogja vonzani az Igazi párodat, aki ugyanúgy őszintén szeretni tudna téged.
Végső soron nem lehet blöffölni a Szerelemben, Soha.
Csak arra kell figyelj, hogy Te mit érzel, és aszerint dönts, és minden a legjobban fog alakulni.

Gabryel

couple-915985_960_720.jpg