Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szerelem szembesít Önmagaddal

Az Igaz Szerelemben egyedül vagy, de nem fizikailag, hanem lélekben, mert a másik olyan éles tükröt mutat neked, hogy esélyed se maradjon kapaszkodni az egódba, és egyszerűen kénytelen vagy szembenézni minden Benned rejtőző árnyékminőséggel.
Ilyenkor is szeret a másik természetesen, de nem úszod meg azzal, hogy a langyos vízben úszkáljatok egymás mellett, miközben bennetek ott Ég a Szerelem Tüze, és felszólít titeket a folyamatos cselekvésre és az érzelmek Teljes átélésére. Szerelmesed Érted teszi ezeket a szembesítéseket, mert annyira szeret és látja a benned megbújó lehetőségeket, és kiakarja hozni belőled a maximumot, mert Ő akkor boldog ha te is az vagy.
Megtanítjátok egymást önmagatokba szeretni, hogy meglássátok a saját értékességeteket, amely felbecsülhetetlen. Minden egyes szembesítés után pedig jöhet a megérdemelt szerelmes ölelés, amikor már nem kell karmát kiegyenlíteni és sebzettséget oldani, hanem csak a határtalan Szeretet marad köztetek, hiszen ez a célja minden konfrontációnak.
A csomagodat soha nem pakolhatod a másikra, főleg ha Szívből szereted őt, hiszen nem ő tehet arról, ha te nem akarsz változtatni, és megragadsz az ismétlődő minták ördögi körében. Csak te tudsz túlnőni a saját egódon, mert ez a te Lelked és Életed, mindenki más csak nézője és szemtanúja lehet a színdarabodnak, ezért jól gondold meg mi lesz a következő gondolatod és szándékot, mert azzal máris teremtettél valamit a térben, és csak idő kérdése hogy mikor jut vissza hozzád a hatása. Tiszta szándékok és Lelked legigazabb álmai vezetnek előre utadon, és ezekhez kell igazítanod a világi lépéseidet is, mert az ilyen tetteket Isteni áldás veszi körbe mindig, és a lehetőségek Óceánja meg fog nyílik előtted, amikor csak szeretnéd.
Nem kell egymás kezét fognotok minden percben, mert a Szerelem a szívetekben van, és érzitek ha csak a másikra gondoltok vagy ráérzékeltek. Ha akarjátok megosztjátok egymással, de ha egyedüllétre vágytok, a másik Szíve akkor is ott lesz veletek mindig.

Gabryel

nevtelen.png